Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy nem ahoz a személyhez mentetek hozzá akit a legjobban szerettetek?
Házas még nem voltam, viszont nem kezdtem soha úgy kapcsolatba, hogy az előzőt nem zártam le. Nincs legjobb szerelem, minden kapcsolat más, függ a kortól, a kapcsolat hosszától, az emberek összeillőségétől, sőt sok esetben attól, hogy miért, és ki vetett véget neki, és biztos lennének másnak más szempontjai.
Ha a szívemre teszem a kezem a kamaszkori szerelmemet szerettem a legjobban, hát életem legnagyobb hibája lett volna vele házasodni!
Ez így van, és nagyon szomorú. Komplett emberi sorsok dőlnek így bele a boldogtalan "langyosfosba".
Ahhoz mentem hozzá, akivel kölcsönösen egymást szeretjük.
Kapcsolatban sem voltam soha olyannal, aki ló nincs szamár alapon még épp megfelelt volna. Akkor inkább egyedül.
A legtöbb nő így csinálja.
Jellemzően a férjük nem életük szerelme lesz, hanem egy random béta balek, aki eltartja/nem lép félre (mert nem is néz ki úgy h megtehetné). Szerelem és házasság ritkán ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!