Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eküvőtök gyerek előtt vagy után volt? Esetleg várandóssan?
8 vagyok
Hát elég vicces ami ezalatt a kérdés alatt megy :D kb 10 hasonló százalékú lepontozó bot megy neki egy időben, ugyanolyan sorrendben annak aki terhesen vagy gyerekkel megy férjhez, és persze moderálás is azonnal van azoknak akik ezt szóvá teszik, vagy akik megkérdezik hogy mi a franc bajuk van a lepontozóknak. Lehetne ilyen gyors moderálás a nőgyalázó, r.bancozó, hülyepicsázó kommenteknél is amiktől hemzseg ez a kategória.
Szóval akár tetszik a botoknak akár nem, akkor megyünk férjhez amikor akarunk. Gyerekvállalás előtt, közben vagy után, ezeknek nincs beleszólásuk ebbe 🤷
45 vagyok májusban volt az esküvőnk
Nekem 1, férjemnek 2 gyereke
Első házasság mindkettőnknek
#13 tudod te mennyivel előtte kezdünk szervezni egy valamirevaló esküvőt? Még nem voltam terhes, igaz a terv az volt hogy kismama menyasszony szeretnék lenni, de majd meglátjuk hogy alakul. Hát így alakult, sikerült.
Jövő szombaton lesz az esküvőnk, a 28. hétben leszek (27+4 hkm leszek vagy hogy a bánatba írják odaát a másik topikban). Az esküvőt már tavaly év végén elkezdtük szervezni, az időpontot fixáltuk le a leghamarabb. (Egyébként a covid miatt már régóta halasztódott.) Bocsi hogy március végén elsőre sikerült a próbálkozásunk és terhes lettem. Decemberben születik a babánk. Így akartuk, akár tetszik ez a gyk erkölcscsősz trolljainak akár nem 🤷
Üdv. 26 hetes frusztrált nő akit csak a gyerekért vesznek el ☺️
Ps. kezeltesd magad, megérné.
#14 Látom, betalált amit írtam. Szép életem van, eltaláltad.
#15 Felőlem körbemagyarázhatod, hogy miért felcsinálva vettek csak el, a lényegen nem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!