Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg nem jelenő vendégek neve az ültetési listán?
Egy hét múlva lesz az esküvőnk és több vendégről még nem tudjuk, hogy eljön-e. Én már össze akarom rakni az ülésrendet, hogy legyen idejük a nyomdászoknak kinyomtatni.
Párom azt mondja, ne variáljak, írjam rá minden meghívott nevét és aki nem jön el, az nem jön el. De nekem az tök fura, hogy olyan emberek nevei lesznek a listán, akik ott sincsenek. Így amikor terítenek a cateringesek, akkor nem fogják tudni, hogy kinek kell teríteni meg kinek nem és üres helyek fognak maradni az asztaloknál..
Engem ez tökre zavar, én olyan ülésrendet csinálnék, amit utólag is lehet variálni, de ugye az nem annyi lehhe, hogy kinyomtatom és viszlát, hanem azt kézzel kellene összerakni, ami plusz meló. Párom ezt akarja elkerülni.
Nektek mik a meglátásaitok?
"Megmagyarázná valaki, hogy mi értelme van ennek?"
Ez azért alakult ki így, hogy a vendégek is érezzenek némi törődést, odafigyelést ezzel a "mikrogesztussal", ha már fizettek. (Nászajándék)
Nem arról van szó, hogy tökéletes legyen a nagy nap, csak inkább egy útmutató, hogy nagyjából mindenki a családjához, rokonaihoz, ismerőseihez tudjon ülni. Az esküvőre azért többnyire olyan embereket hívnak meg, akiket ismernek, így ez még abban is segít, hogy a vendégeket ne olyanokkal ültessék egy asztalhoz, akik nem csipázzák egymás búráját.
Ha nem lenne ilyen ülésrend, akkor egyrészt káosz lenne, másrészt lennének olyan emberkék, akik rosszul éreznék magukat, mert nem a családjuk, vagy ismerőseik mellett foglalnának helyet. Mörfi törvénye, pont olyan mellett maradna hely, akivel nem szeretne egy asztalhoz ülni.
Attól, hogy esküvő van, az emberek még szeretnek klikkesedni… 😅
50 fős esküvőnk volt ulesrenddel és nagyon jó hogy volt Vendégek is örültek hogy később érkező családok nem 1-1 üresen maradt helyre ülnek le egymástól távol
Dekoros csaj is azzal kezdte ugye lesz ulesrend...
Nekem is mindegy ki hol ül Vendégeknek nem
Ismerjük a csaladunkat és az ellentéteket Ennek fényében készült az ültetés
Én szerkesztettem meg és kollégám nagy gépen kinyomtatta így nekem pénzbe nem került De pl ultetokartyakat csinaltattam webshopban
10es a legutóbbi esküvőn ahol voltam nem volt ülésrend ellenben káosz igen. Tök szar kóvályogni és keresni a helyed, hogy esetleg kik mellé tudsz leülni.
Amúgy nekünk legkésőbb 2 héttel az esküvő előtt le kell majd adnunk a pontos létszámot, szóval aki 1 héttel előtte is hezitál azt ne is nagyon várjátok. Szerintem valahol bunkóság a vendégek részéről bizonytalanságban tartani a párt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!