Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » SOS! Tényleg nem illik fekete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Tényleg nem illik fekete ruhát választani esküvöre?

Figyelt kérdés

Nemsokára esküvöre megyünk, és nemrég vettem meg a ruhámat!

Pántos felül a mell részénél van egy tengerkék berakás, rajra fekete csipke!

A mell alatt van szatén anyagból egy húzott rész, olyan övszerü, de nem öves!

A ruha többi része is szatén , de melltöl lefelé bövül!Innentöl fekete a ruha!

Az alján vékony csík fényes anyagból!

Vettem hozzá egy kis kabátot is, szintén szatén fényes anyagból van!

Derékrésznél karcsúsított, nagyon szép a nyakrésze,talán ahhoz tudnám hasonlitani, mint egy sürün ráncolt függönyt, jobb nem jutott eszembe, és az ujja is!sajnos képet nem tudtam róla felrakni!ja és térd alá érö!

Azon kivül, hogy egy kisebbb vagyon volt,kényelmes, olyan mintha rám szabták volna!Tényleg csinos, karcsúsít ugy ahogy kell, mert a hasamon aztán van felesleg, de ebben a ruhában nem olyan vészes!Tényleg figyeltem, hogy elegáns ruha legyen, jól álljon stb, csak éppen azt nem volna figyelembe, hogy feketét nem illik?

IllIK nem ILLIK ez rajtam és kész, ha már megvettem!

Max kiröhögnek...

Erre ma azt hallom, hogy a feketét nem illik felvenni!

Szerintetek?

2010. szept. 23. 21:21
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
58%

Nem tudom, hogy illik-e vagy nem, de ha egyébként alklomhoz illő, akkor szerintem teljesen mindegy a színe.

Én májusban rózsazsín felsőben érettségiztem, előtte mindenki azzal jött, hogy nem illik rózsaszínben, ne cicababáskodjak (egyébként eléggé sprortosan öltözködöm), de amikor meglátták, hogy milyen elegáns, mindenki arról áradozott, hogy milyen szép és kérdezték, hogy hol vettem.

Szóval szerintem az összhatás a lényeg, a szín csak mellékes. :)

2010. szept. 23. 21:37
 12/35 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem bátran vedd fel,anno az én esküvőmön is voltak akik fekete ruhában jöttek.Talán csinosabbak is voltak mint aki türkizkékben meg rózsaszínben virított...
2010. szept. 23. 21:37
 13/35 anonim ***** válasza:
41%
Az illem szerint valóban nem jó esküvőre a fekete, mert ez az öröm, boldogság napja, ahova nem illik a gyász színe. Viszont szerintem ezen senki nem fog akadékoskodni, komolyan.
2010. szept. 23. 21:45
 14/35 A kérdező kommentje:
már nem parázok nagyon, ezt veszem fel és kész, nekem tetszik, jól érzem magam benne , és nekem kell viselnem!
2010. szept. 23. 21:47
 15/35 anonim ***** válasza:
41%
Ez régen valóban így volt. Nem lehetett feketében lenni, mert a gyász színe, nem lehetett fehérben, mert az a menyasszony színe, de nem lehetett pirosban sem, mert az meg a menyecske színe. De ez akkor volt így, mikor az utcán is csak az járt feketében, aki gyászolt. Nyugodtan felveheted, esetleg válassz hozzá színes táskát, cipőt, nyakláncot, vagy csak egy kendőt a nyakadba. Nyugi, csini leszel. :)
2010. szept. 23. 21:48
 16/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyosak vagytok, kár, hogy nem tudtam feltenni ide képet, de mondom, ha vkit érdekel milyen a ruha, priviben elküldöm
2010. szept. 23. 21:53
 17/35 Plaga ***** válasza:
10%
Biztos ami biztos, vigyél halotti koszorút
2010. szept. 23. 22:10
 18/35 anonim ***** válasza:
63%
engem erdekel:)
2010. szept. 23. 22:15
 19/35 A kérdező kommentje:
Nincs ott a válaszod alján, hogy privát e-mail küldése
2010. szept. 23. 22:19
 20/35 anonim ***** válasza:
63%
engem érdekelne :)
2010. szept. 23. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!