Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 5. alkalommal végre sikerülni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5. alkalommal végre sikerülni fog összeházasodnunk? Mit gondoltok, jobb lenne hagyni az esküvőt?

Figyelt kérdés
Eredetileg 2020 nyarán házasodtunk volna, a járvány miatt elmaradt az esküvőnk, halasztottuk 2021 májusára, amikor a vőlegényem apja eltörte a lábát, nélküle nem akartuk megtartani, áttettük július elejére, az esküvő előtt 2 nappal a családom koronavírusos lett, ekkor sem tarthattuk meg. 2022 júniusában úgy gondoltuk, hogy végre tényleg sikerül összeházasodnunk, de ez is meghiúsult, ugyanis az esküvő előtt 2 héttel úgy összevesztünk, hogy megmondtam neki, hogy kizárt, hogy ilyen lelkiállapotban hozzámenjek, elköltöztem az albérletünkből is 1 hétre. Korábban sosem voltak ekkora vitáink, azóta kiderült, hogy félreértettem őt, letisztáztuk a témát, kibékültünk. Nagyon nagy szerencsénk van a szolgáltatókkal, hihetetlenül rugalmasan álltak a sorozatos halasztásainkhoz. Abban maradtunk, hogy végül szeptember elején fogunk összeházasodni. Én azonban rettegek már az egésztől, vajon megint mi fog közbejönni, esetleg az esküvő közben nem történik-e valami váratlan szituáció. Egyre inkább azt érzem, hogy nem akarom ezt az egészet, menjünk be egyik délután az anyakönyvi hivatalba a 2 tanúnkkal, írjuk alá a papírokat, legyen már vége az egésznek, amiről a párom hallani sem akar, hogy ennyivel letudjuk. Plusz tudom, hogy csalódást okoznánk a násznépnek, akik várják már a bulit, szeretnének velünk osztozni a boldogságunk pillanatában.

2022. aug. 4. 12:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

Hangosan felröhögtem azon, hogy képesek voltatok azért lefújni az esküvőt, mert apuka eltörte a lábát :D Nem hiszem el, hogy nem tudott volna akár tolószékben elmenni a fia esküvőjére, ha igazán akartátok volna, meg tudtátok volna oldani. A Covidos kifogás még valamennyire érthető, úgy én se házasodnék szívesen, ha a családom nem lehetne ott, de az, hogy olyan műsort csinálsz egy veszekedés után, hogy otthagysz mindent, vőlegényt, esküvőt, lakást... infantilis viselkedés.

Vendégként én már csak röhögnék rajtatok, az esküvőre sem mennék el, mert ilyen életképtelen, hisztigép embereknek úgyse lesz tartós a házassága.

2022. aug. 5. 08:23
 12/15 anonim ***** válasza:
89%
Hat anyukám ezt meg olvasni is rossz volt, szakítás legyen itt, ne esküvő :D
2022. aug. 5. 13:11
 13/15 anonim ***** válasza:
82%
Ezek mind kifogásog voltak, hogyne házasodjanak.
2022. aug. 6. 11:17
 14/15 anonim ***** válasza:
89%

Ez tuti kamu.

Ilyen a világon nincs. Mennyit fizettek azoknak a szolgáltatóknak, hogy a fél életüket hozzátok igazítják?

2022. aug. 6. 14:17
 15/15 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem menjetek be az anyakönyvvezetőhöz, tudjátok le két tanúval, és utána meg próbáljátok megtartani vagy ceremóniamesterrel vagy ha lesz, templomi szertartással szeptemberben a lakodalmas változatot. Így szerintem te sem paráznál annyira rá, és a párodnak is meglenne a vágya, plusz ez egy értelmes kompromisszum. Nagyon sokan csinálják így, tegnap unokatestvér esküvőjén voltunk, akiknek pont ez volt a felállás.
2022. aug. 14. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!