Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5. alkalommal végre sikerülni fog összeházasodnunk? Mit gondoltok, jobb lenne hagyni az esküvőt?
Figyelt kérdés
Eredetileg 2020 nyarán házasodtunk volna, a járvány miatt elmaradt az esküvőnk, halasztottuk 2021 májusára, amikor a vőlegényem apja eltörte a lábát, nélküle nem akartuk megtartani, áttettük július elejére, az esküvő előtt 2 nappal a családom koronavírusos lett, ekkor sem tarthattuk meg. 2022 júniusában úgy gondoltuk, hogy végre tényleg sikerül összeházasodnunk, de ez is meghiúsult, ugyanis az esküvő előtt 2 héttel úgy összevesztünk, hogy megmondtam neki, hogy kizárt, hogy ilyen lelkiállapotban hozzámenjek, elköltöztem az albérletünkből is 1 hétre. Korábban sosem voltak ekkora vitáink, azóta kiderült, hogy félreértettem őt, letisztáztuk a témát, kibékültünk. Nagyon nagy szerencsénk van a szolgáltatókkal, hihetetlenül rugalmasan álltak a sorozatos halasztásainkhoz. Abban maradtunk, hogy végül szeptember elején fogunk összeházasodni. Én azonban rettegek már az egésztől, vajon megint mi fog közbejönni, esetleg az esküvő közben nem történik-e valami váratlan szituáció. Egyre inkább azt érzem, hogy nem akarom ezt az egészet, menjünk be egyik délután az anyakönyvi hivatalba a 2 tanúnkkal, írjuk alá a papírokat, legyen már vége az egésznek, amiről a párom hallani sem akar, hogy ennyivel letudjuk. Plusz tudom, hogy csalódást okoznánk a násznépnek, akik várják már a bulit, szeretnének velünk osztozni a boldogságunk pillanatában.2022. aug. 4. 12:57
1/15 anonim válasza:
Ha kételyeid vannak akkor ne házasodj. Ha nincsenek akkor hajrrá
2/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy vele szeretném leélni az életem hátralevő részét, nem benne kételkedem, hanem abban, hogy kell-e nekünk mindehhez egy esküvő.
2022. aug. 4. 13:04
3/15 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy eddig is csak az okokat kerestétek hogy miért ne. És most ugyanezt teszed, csak már nem találsz semmit
Dömtsd el hogy mit akarsz és valósítsd meg
4/15 anonim válasza:
Szerintem már az elején rossz volt a megközelítés. A házasság RÓLATOK szól, nem a meghívottakról. Egy kollégám a covid miatt 2 tanús esküvőt tudott tartani, de mivel összeházasodni akartak és nem kirakatműsort, így megejtették. És nekik volt igazuk. Soha nem arról szól az esküvő, hogy mekkora banzájt csapsz hány rokonnal/baráttal/ismerőssel.
5/15 anonim válasza:
Zsák a foltját. Kicsit kevésbé görcsösen készülnek a házas életre boldogabb lennél. Túl spilázod a dolgokat. Igen 5.re sikerülhet ha ti is vakarjátok. Csak lazábban a készülődéssel.
6/15 anonim válasza:
Szerintem aki ennyi jelet nem vesz észre, az meg is érdemli.😂 Ordít rólad, hogy nem akarsz házasodni. Már a főkérdésed is ellentmondásos. Végre sikerül? Hagyjuk inkább? Most akkor melyikben reménykedsz, hogy sikerül, vagy hogy nem? Meg biztos vagy benne, hogy vele akarod leélni az életed, de azért egy csip-csup összeveszés elég volt ahhoz, hogy mégse legyél benne olyan biztos🙄 Szerintem, ha meg akarod spórolni a válást, akkor ne erőltesd. Vagy inkább leélnéd az életed valakivel, akit már nem is akarsz, mert nehogy csalódjanak a rokonok? Ha az esküvőnél ez ilyen baromi fontos szempont, akkor később is az lenne. Képes lennél csak azért nem válni, mert mit szólnak mások.
7/15 anonim válasza:
Hát a dolog ott kezdődik hogy a covid egy kamu, nem kellene mindent elhinni amit a tv-ben mondanak...
Aki emiatt le mond egy esküvőt = fontosabb neki a háttérhatalom agymosása mint a saját élete. Az meg is érdemli
8/15 Hans Pötterman válasza:
Amúgyis baromság az egész,minek költesz rá ilyen válságos hülye világ közepette? Nem azon fog múlni a kapcsolatotok..
9/15 anonim válasza:
Öhm... ismerősék is járvány alatt házasodtak. Szűk körben. Tudod, aki akar, megoldja, ti csak a kifogást keresitek.
10/15 anonim válasza:
Csoda, hogy még van vendég aki elmenne ennyi variálás után.
A szolgáltatókkal meg hatalmas szerencsétek van. Más, egyszer sem variáló párnak meg utolsó pillanatban a helyszín vagy bármi más lemondja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!