Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap lesz az esküvőnk és a párom nagyon berúgott hogy nyugodjak meg?
Holnap lesz a polgári esküvőnk és ma este átjött egy pár a baráti társaságból és segítettek díszíteni. A két férfi persze neki fogott mellette inni , ünnepelni úgymond az utolsó estét legényként.
A párom ritkán iszik ezért megártott neki és most ott tartunk hogy egész éjjel nyögött én meg semmit nem aludtam és 3 ora múlva toppon kell lennünk.
Idegességemben egy percre sem tudtam elaludni, annyira mérges vagYok rá hogy pont most kellett ezt csinálnia és így lennie, amikor többször is mondtam hogy lassabban a piával . Most holnap mosott sz@rok leszünk mindketten. Nem tudom hogy másképp ha ez nem történt volna tudnék e aludni de most őt okolom és arra gondolok hogy az én napomat is elcseszte a hülye ivással a haverjával.
Ti mire gondolnátok a helyemben? Hagyjam rá, kiengedte a gôzt a nagy nap előtt ? Vagy óriási felelőtlenség volt ?
Azért nehogy már ne tudjon magának parancsolni egy felnőtt ember. Sőt, kettő. Nekem ez húsz év múlva se lenne vicces.
Kérdező, ki kellett volna b.szni a hálószobából, és úgy aludni. Szédelegjen kint.
Amúgy meg ne aggódj. Te nő vagy, ki leszel sminkelve, gyönyörű leszel, és nyilván érzéked is van egyszerre több dologra koncentrálni. Gondolj arra, a násznép erről nem tud. Utána azért a helyedben én alaposan elbeszélgetnék a férjjel, de a baráttal is, hogy segíteni jött vagy nyűgnek?
Kívánom, hogy szép esküvőd legyen!
Ez nem vicces, és nem is oké.
A párom is hajlamos berúgni (mondjuk évi 3-4x max), de annyira azért nem hülye, hogy bármelyik fontos nap előtt essen haza részegen :D
Én elküldtem volna, aludjon a haverjánál vagy az anyjánál.
Az esküvő alapból el lenne baxva miatta, lehet nem is jönne mert "bepilledt". Én nem is készülnék. Pillecukrozzon az anyjában.
Köszi a válaszokat😄
Nem váltunk el😂
4 után sikerült elaludnia, nekem kevésbé. Szerencséjére semmi baja nem volt reggel, bocsánatot kért aztán persze mentegetőzött, hogy ő se érti miért ütötte ennyire meg 3 kicsi sör és egy pohàrka jäger, valószínűleg mert nem ettünk csak dél körül utoljára , meg nem így tervezte…
Aztán elmúlt a haragom mert láttam hogy tényleg rendben van, sminkkel én is szép lettem :)) aztán a bulin sem rúgott be a haverokkal együtt úgyhogy nincs gond 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!