Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanúkérdés. Ebből sértődés lesz?
Ismerős pár (vőlegényem legjobb barátja és felesége) tanúi mi voltunk kb. öt éve. A vőlegényem szerepe nem volt meglepő, az enyém igen, bár jóban vagyunk, azt gondoltam, a tesója lesz az, illetve van még ilyen kategóriás barátja, mint én. De persze örültem.
A mi esküvőnk két tanús lesz. A vőlegényem tanúnak az említett barátot akarja, ezt meg is értem. Viszont én nem szeretném a feleségét megkérni. Nincs vele bajom, de mást szeretnék.
Ez meg milyen idiótán jön le. Ha a férj ott lesz, a felesége nem, az bunkóság? Egymás között kellemetlenség lesz, ha a férj vállalja? Dehát nem jön senki más, még a rokonok sem, akkor nem szeretnénk illemből meghívni. Akkor meg velük szemben lenne bunkóság családon kívüli személyt meghívni.
Jaj, de szarban vagyunk. Én kilátástalannak látom a helyzetet.
Nem szeretnénk engedni a kéttanúsból, és a választott tanúkból sem. Nem véletlen lesz ilyen kicsi.
Igazából a reakció volt a kérdés lényege, nem a döntés. Azon nem változtattunk.
De így jobban tudatosult bennem, hogy nemet is mondhat, úgyhogy számítok erre is. Részünkről nem lesz sértődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!