Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a leggázabb, legkatasztrofálisabb dolog amit esküvőn láttál?
#4-es!
A lakodalmi vacsorán rosszul lett nagymamát a kórházba vitték és a lakodalom hajnalán már tudták, hogy hétfőn lesz a temetés? Ez lehetetlen.
Rokonaimtól hallottam, hogy a lakodalom idején a nagybácsi összeesett és meghalt. Vége lett a lakodalomnak, amikor megjött a szomorú hír.
Egyetemi találkozón voltunk egy tóparti épületben. Az emeleten lakodalmat ültek. Reggel felé, amikor a barátunk autójával indultunk haza és bekapcsolta az autó lámpáit, a tó szemközti partjára szóródott a fény, ahol egy fehér ruhás valaki feküdt és rajta hasalt valaki.
Egyetemi csoporttársnőm lagzija volt a szülőfalujában. Ő szívbeteg, de kordában tartja rendszeres gyógyszerszedéssel, és szinte mindig tünetmentes is (én még nem láttam, hogy rosszul lett volna soha). A lényeg, hogy persze (még a házasságkötőben nem is, de a lagzin) tukmálták, hogy ő is igyon pezsgőt, csak egy fél pohárral, stb...stb... Tényleg fél pohárral ivott, és rá fél órára rosszul lett, mentőt kellett hívni (valszeg nem lehetett volna egy kortyot sem).
Persze a "falu szája" milyen, azóta úgy került be a falusi legendáriumba, hogy annyit ivott a menyasszony, hogy beb...szott és rosszul lett, és mentőt kellett hívni.
Lagzi estéjén kirabolták a menyasszony szüleinek a házát.
Akkor az volt a divat, hogy a nászajándékokat 1 héttel a lagzi előtt a menyasszonyos házhoz vitték a vendégek.
Amíg ment a dínom-dánom, addig valaki kirámolta a szülői házat. Elvittek mindent: a nászajándékokat, a pénzt, az ékszerek, a tévét, mindent ami a kezük ügyébe került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!