Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadt ki a barátnőm? (Anyagi téma)
Egyáltalán nem jogos!
Mi 7 éve házasodtunk, mindennel együtt 50 ezer forint volt az összes költség. Ebben benne van az a 15 ezer, amit azért fizettünk, hogy szombaton adjon össze az anyakönyvvezető. Utána meg csaptunk egy grillpartit, otthon a kertben. Nekünk az volt fontos, hogy házasok legyünk, és ott legyenek a szeretteink. Mindenkinek mondtuk, hogy nem kérünk semmit, csak legyen ott. Ha nagyon akar, hozzon egy tálca sütit, vagy egy üveg italt, bem lakodalom lesz, hanem kertiparti. Miattunk alkalmi ruhát se kell venni.
Ennek ellenére kaptunk nászajándékot, meg némi pénzt, de ha senki nem hoz semmit, az se érdekel.
Én pont ezért utálom a rongyrázós, 100 fős lagzikat. Tényleg anyagi csőd vendégként. Külön öröm, mikor 2-3 hónappal előbb kapjuk a meghívót. Hát bakker, nincs mindig félretéve párszázezrem, mert a harmadunokatesóm fel akarja venni a csok-ot! Nászajándék, menyasszonytánc, ruha, cipő, fodrász, bébiszitter, utazás, szállás. Ez simán 300 ezer, ha nem akarod, hogy utána ugasson. Szerencsére egyre több a gyerekmentes esküvő, amit mi élből le is mondunk, a többire meg akad más kifogás.
Mi is így, csak nem a pénz miatt.Hála isten azzal nincs gond, de nem is vagyunk már annyira fiatalok.Idén volt. Nem akartunk felhajtást, és mindeninek megmondtuk nem kérünk semmit, ne is merészeljenek nászajándékot adni.
Undorító, hogy egy bulin akar valaki nyerészkedni.A mai világban ez nem más.Nem úgy van, mint 100 éve,hogy akkor költöznek össze a párok és nincs semmi a háztartásban.
Mondjuk a gyűrűn nem spóroltunk annyira, és utazás volt esküvő után egy hétre, de most is megyünk nyáron 2 hétre és még egy 4 napos útra messzebb.
Vittél ajándékba pénzt Hogy nem felel meg az elvarasanak az ő baja
Hogy még ki is beszél szegyellheti magát
Kérdező, az egy főre jutó 15 ezret odaadtátok, és még megtoldottátok fejenként 5-5 ezerrel, szóval ne foglalkozz vele. Amúgy nem is értem, miért mondta neked is, hogy finoman szólva nem jött vissza a lagzi ára?
Mit gondolt, erre még előveszed a tárcád és adsz egy 20 ezrest?
Tényleg ne érezd rosszul magad.
10-es, szingli bátyámtól én is 400-at kaptam 2018-ban.
De azért nem ez a mérce.
Nem ez a mérce
Pláne baráti kapcsolatban
Mi rokonoktol is 25k kaptunk fejenként, hugomtol duplán
Bőven elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!