Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyósom fehèr, majdnem földig erő csipkés felső rèszű ruhát vett az esküvőnkre. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag úgy néz ki mint egy menyasszonyi ruha. Mondtam a vőlegènyemnek, hogy próbáljon anyukával beszélni de nem érti mi a problèmám.2022. jún. 23. 21:18
21/21 anonim válasza:
Szerintem a fia beszéljen vele. Hogy válasszon másik színt annyi van b+, mint égen a csillag, nem hiszem el, hogy nem lehet közülük választani.
Ha a vőlegényed meg értetlenkedik, akkor mond meg neki, hogy akkor vedd el anyádat a ruhája már megvan hozzá.
Egyébként meg szép az ilyen anyós. Mindenkinek meglesz a véleménye róla.
Már így látatlanban nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!