Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyósom fehèr, majdnem földig erő csipkés felső rèszű ruhát vett az esküvőnkre. Mit tegyek?
Szerintem is szóljon neki a vőlegény, hogy anyu, a menyasszony is kb ugyanilyen ruhában lesz, kérlek vegyél másikat.
Nekem a nevelt lányom húzott elő az esküvőnk előtt 2 nappal egy majdnem ugyanolyan ekrü ruhát a szekrényből, mint amiben én esküdtem végül, hogy inkább ezt, mint a kéket. Majdnem infarktust kaptam. Apja megbeszélte vele, hogy ne és hogy miért ne. Szereztünk neki másik ruhát.
Örülj neki, még mindig jobb, mint az én anyósom. Ő talpig feketében jött el... És este 8kor lelépett.
Láttad már az "Anyád napja" című filmet? Az én anyósom pont ugyanolyan és ugyanezeket csinálja/csinálta velem...
Persze a fekete ruhát arra hivatkozva vette fel, hogy 8 hónapja meghalt a testvére. Értem én, de utálom, ha valaki így kifelé akar mutatni, holott mikor otthon van nem talpig feketében van... Nekem mikor meghaltak a szüleim hónapokig otthon is feketében voltam, mert gyaszoltam és nem volt kedvem színes ruhát magamra venni, mert nem éreztem jól benne magam.
Utálom az ilyen képmutató embereket!
Anyosodat majd mások úgyis megszólják, mert nem illendő fehérben menni egy esküvőre, sem pedig feketében! Szánalmas az is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!