Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/11 anonim válasza:
3, 2, 1... mindjárt jön a boldogtalan, vőfény-ellenes incel, és hosszú körmondatokban előadja, hogy milyen gáz amit a vőfélyek csinálnak, milyen alpári vagy, hogy vőfélyt akarsz hívni, meg úgy egyébként is, rohadjon meg mindenki aki esküvőt merészel tartani :D
3/11 anonim válasza:
Vidéki kisváros, baráti alapon 70 ezret kért, idei ár. 50 fős lagzi volt, nagyobb lagzira valamivel többet kér.
4/11 anonim válasza:
A vőfély az nem egy barát szokott lenni?? Van aki ilyenért fizet?? 🤣🤣🤣
5/11 anonim válasza:
Nem, nem barát szokott lenni.
Lehet pl egy családi házat is sk kifesteni vagy hívhatsz mestert. Kb ez a különbség.
6/11 A kérdező kommentje:
Egy baratra is ralehet skasztani ezt a terhet , de az biztos nem fogjaugy ereznimagat mintha vendegkent menne … es igen ez egy foglalkozas .
2022. jún. 23. 15:41
7/11 anonim válasza:
Hát ennyi. A vőfély nemcsak annyit tesz, hogy ordibál az étterem udvarán, hogy foglaljanak helyet, hozzák a vacsorát.
8/11 anonim válasza:
85 ezer. A mienk ennyit kért. De nem voltunk elégedettek. Modernebb verziót szerettük volna, amire azt állította nem probléma. Hát de, az volt. :D Mindegy, a hangulat így is jó volt, csak nem miatta, mert többet cigizett, mint amennyit bent volt. Ha újra csinálnám, más lenne :D (Bár nekem a a ceremónia mester sem tetszik. Valahol a kettő között lenne a legideálisabb .
Azt tudom mondani, hogy nézz referencia videókat, ajánlásokat, ne járj úgy mint mi... Ennyi erővel magamnak is fizethettem volna a 85 ezret...
9/11 anonim válasza:
Nem én vagyok az a bizonyos incel, de a vőfély tényleg ciki. Bátyám esküvőjén volt egy, ilyen ordibálós paraszt forma a perverz verseivel meg valami fokosbottal. Nem csak szerintem volt kínos.
10/11 anonim válasza:
Nemcsak perverz vofelyek léteznek szerencsére
Amúgy az kínos igen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!