Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik kihagyni az esküvőt így?
Őszinte részvétem!
Szerintem sem menni nem szégyen, sem kihagyni. Tégy úgy, ahogy jónak érzed és ahogy neked könnyebb. Mondhatod azt is, hogy a szertartásra elmész (ha akarsz), de a bulira nem. Beszéld meg velük, biztos megértőek lesznek bárhogy is döntesz.
Erre manapság nincs illemszabály, feketét is kevesen hordanak már a gyász jeleként.
Ha nem éreznéd jól magad, ne menj. Ha jót tenne egy kis lazítás, akkor nyugodtan.
Mond ezt el neki.
Szerintem simán megérti, és jogos.
A gáyszodat "jelölheted" egy fekete szalaggal.
Megteheted azt is, hogy a szertartásra elmész, de a lagzira nem. De ha egyáltalán nincs kedved, az is teljesen rendben van.
Csinálhatod úgy, hogy szólsz nekik előre, hogy a haláleset miatt a szertartásra elmész, de a lagziban már nem maradsz.
Én voltam úgy esküvőn, hogy előtte egy hónappal hunyt el a nagyapám. Nem volt valami jó. 2 hét kevés idő, ha közeli hozzátartozó volt, akit szerettél és fáj az elvesztése, akkor szerintem én se mennék.
Őszinte részvétem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!