Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit illik adni?
Szerintem ha valaki megkérdezi, pénzt vagy ajándékot vigyen-e, vagy mit szeretne a pár, és erre azt mondják, inkább az ajándékra szánt összeget, az nem tarhálás. Úgyse megy senki üres kézzel.
A meghívóban szereplő pénzkéregetős versek viszont nagyon gázak.
Hol láttál meghívót pénzkéregetős verssel...?
Max menyasszonytáncnál a vőfélyt tudom elképzelni, hogy versekkel ösztönöz pénzt dobálni a vájlingba.
Én láttam már ilyen meghívót:
Minden kedves barát és rokon!
Kérünk Titeket, ne vegyétek zokon!
De hogy ne halmozódjon öt edénykészlet,
Ennek elkerülése végett, mit ajándékba szánnátok,
Inkább borítékban kezünkbe adjátok.
Ígérjük, hogy nem vész kárba,
Előbb utóbb befektetjük egy kis családba.
Előre is köszönjük a segítséget,
Esküvőnkre szeretettel várunk Téged!
De szerintem teljesen korrekten benne van, hogy ne haszontalan dolgokból kapjanak sokat, hanem amit amúgy is ajándékba szánnának.
Atyaég... de kezdők vagyunk:))) 3 hete volt az esküvőnk. A meghívóba a nevünk volt benne meg a helyszín, időpont és hogy szeretettel várunk kedves családoddal:)
Viccen kívül, nagyon szánalom a versike. Mi is válaszoltunk a kérdésre, mit szeretnénk pénzt vagy ajándékot. De ez versben a meghívóban... bocs, nem akartam elhinni, hogy ilyen létezik.
"Hol láttál meghívót pénzkéregetős verssel...?"
Mivel esküvőre készülünk, benne vagyok több menyasszonyi facebook csoportban is, és nem egy menya osztotta már meg a meghívóját (véleményt kérni, vagy csak büszke rá és azért), és rengetegen láttam pénzkunyerálós verset.
Szerencsére a személyes ismerőseim nem ilyen csórók/igénytelenek, úgyhogy én még nem kaptam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!