Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyit illik adni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit illik adni?

Figyelt kérdés
Sziasztok,jovoheten esküvő egy havernak.Mennyit illik adni,amúgy utálom ezt a szót ,hogy illik,mert mi anno úgy csináltunk esküvőt,hogy nem kértünk semmit csak ,hogy ott legyenek.Naluk fel van tüntetve , hogy pénzt kérnek.
2022. jún. 10. 16:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
74%
Ti amúgy nagyon félreértitek az egészet. Nem pénzt KÉRNEK, hanem PÉNZT kérnek. Nem azon van a hangsúly, hogy perkálj egy csomót, hanem azon, hogy ha adsz valamit, akkor inkább pénz legyen. És de, nagyonis gyakori a tárgyi ajándék. Legutóbbi esküvőn amin voltam a pár egy ajándékkosarat kapott, tele olyan dolgokkal, amiket nem fogyasztanak. Mennyivel jobban örülnének, ha azt a 10-20 ezer forintot amibe a kosár került, inkább borítékba tették volna.
2022. jún. 14. 13:19
 12/26 anonim ***** válasza:
76%
Én is írtam tegnap, hogy a násznépből mindenki megkérdezte, ajándékot vagy pénzt hozzanak-e, illetve menyecsketánccal számoljanak-e. De ezek szerint ez még mindig tarhálás. Hát akkor az.
2022. jún. 14. 13:37
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha valaki megkérdezi, pénzt vagy ajándékot vigyen-e, vagy mit szeretne a pár, és erre azt mondják, inkább az ajándékra szánt összeget, az nem tarhálás. Úgyse megy senki üres kézzel.

A meghívóban szereplő pénzkéregetős versek viszont nagyon gázak.

2022. jún. 14. 13:47
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

Hol láttál meghívót pénzkéregetős verssel...?

Max menyasszonytáncnál a vőfélyt tudom elképzelni, hogy versekkel ösztönöz pénzt dobálni a vájlingba.

2022. jún. 14. 13:49
 15/26 anonim ***** válasza:
79%

Én láttam már ilyen meghívót:

Minden kedves barát és rokon!

Kérünk Titeket, ne vegyétek zokon!

De hogy ne halmozódjon öt edénykészlet,

Ennek elkerülése végett, mit ajándékba szánnátok,

Inkább borítékban kezünkbe adjátok.

Ígérjük, hogy nem vész kárba,

Előbb utóbb befektetjük egy kis családba.

Előre is köszönjük a segítséget,

Esküvőnkre szeretettel várunk Téged!

De szerintem teljesen korrekten benne van, hogy ne haszontalan dolgokból kapjanak sokat, hanem amit amúgy is ajándékba szánnának.

2022. jún. 14. 13:54
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Atyaég... de kezdők vagyunk:))) 3 hete volt az esküvőnk. A meghívóba a nevünk volt benne meg a helyszín, időpont és hogy szeretettel várunk kedves családoddal:)

Viccen kívül, nagyon szánalom a versike. Mi is válaszoltunk a kérdésre, mit szeretnénk pénzt vagy ajándékot. De ez versben a meghívóban... bocs, nem akartam elhinni, hogy ilyen létezik.

2022. jún. 14. 13:56
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

"Hol láttál meghívót pénzkéregetős verssel...?"

Mivel esküvőre készülünk, benne vagyok több menyasszonyi facebook csoportban is, és nem egy menya osztotta már meg a meghívóját (véleményt kérni, vagy csak büszke rá és azért), és rengetegen láttam pénzkunyerálós verset.

Szerencsére a személyes ismerőseim nem ilyen csórók/igénytelenek, úgyhogy én még nem kaptam ilyet.

2022. jún. 14. 14:08
 18/26 A kérdező kommentje:
A mi meghívónk is penzkunyeralos versikes😂😂👏👏
2022. jún. 14. 14:37
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Hát, akkor tudd kérdező, hogy a meghívottak javarésze jó prolinak tart majd miatta
2022. jún. 14. 14:39
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező nem a meghívó, hanem meghívott. Nem ő a proli szerintem.
2022. jún. 14. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!