Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyit illik adni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit illik adni?

Figyelt kérdés
Sziasztok,jovoheten esküvő egy havernak.Mennyit illik adni,amúgy utálom ezt a szót ,hogy illik,mert mi anno úgy csináltunk esküvőt,hogy nem kértünk semmit csak ,hogy ott legyenek.Naluk fel van tüntetve , hogy pénzt kérnek.
2022. jún. 10. 16:06
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
83%
Annyit, amennyiből a vacsorátok kijön, ha ketten mentek 30-50e Ft.
2022. jún. 10. 16:08
 2/26 anonim ***** válasza:
91%

annyit amit meg tudsz engedni magadnak...

am elég gáz szokás h kvázi adni kell valamit és meg is mondják...

full elvárásos

2022. jún. 10. 16:17
 3/26 anonim ***** válasza:
84%

Mi ketten most 40 ezret fogunk adni. Tudom, hogy ez még a vacsora árát sem teszi ki, de ez van, mi moyt ennyit tudunk rászánni.

Mondjuk, a szüleik fizetik a lagzit, úgyhogy mínuszban miattunk nem lesznek.

2022. jún. 10. 16:32
 4/26 A kérdező kommentje:
Mi is 40 re gondoltunk de ,amiket olvasók ,hogy minimum a kaja pia ára,még meg mellé plusz akárhogy számolom 80-100 .....ennyit nem tudunk adni.
2022. jún. 10. 16:39
 5/26 anonim ***** válasza:
91%

Azért tüntetik fel, hogy pénzt szeretnének, mert semmi értelme rohadt felesleges dolgokat odavinni, mint tányérkészlet, turmixgép vagy gravírozott pohár. Helyette talán szeretnének elmenni nászútra, gondolom.

Nővéreméknek három éve volt az esküvője, mi fejenként 20 ezret adtunk.

Mondjuk, azt nem értem, hogy haverokat miért kell meghívni egy esküvőre. Családtagokat és barátokat meghívnék, de haverokat biztos nem. Persze mindenkinek más a vágya, nem vagyunk egyformák.

2022. jún. 10. 17:16
 6/26 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudni hol van a lagzi, de fejenként 20-ból ki kéne jönni a kajának. Legalábbis barátaink most házasodtak, 15 volt az ellátás, helyszín ingyen.

Nyilván függ a kaja minőségétől, mennyiségétől, helyszíntől, de szerintem 15-20/fő egy havernak rendben van.

Ha van menyecsketánc, oda is szoktak dobni pár ezret, bár én ide adnék kevesebbet, mert úgysem látják, hogy mennyit dobsz.

2022. jún. 10. 20:27
 7/26 anonim ***** válasza:
44%
50-60 alap hangon, de normális emberek nem azt nézik, mennyit vittél. Mondjuk aki kiköti,hogy pénzt kér...... hát , nekem ehhez nem lenne pofám. Nálunk is az volt,hogy mindenkinek megmondtuk nem kérünk semmit, csak legyenek ott. Persze jelképes ajándékot kaptunk, drágább ital, vicces dolgokat.
2022. jún. 11. 08:25
 8/26 anonim ***** válasza:
80%

3 hete volt az esküvőnk. Igen, mi is megmondtuk, hogy pénzt kérünk. Mivel mindenki megkérdezte, hogy szeretnénk-e valamit ajándékba vagy inkább pénzt kérünk, illetve lesz-e menyasszonytánc. Nem volt és pénzt, házra gyűjtünk.

Mi átlag fejenként 25 ezret kaptunk nászajándékba. Maga a "szigorúan vett" menü + ital kb 18 ezerbe került fejenként. Nyilván torta, díszítés, stb minden nélkül.

2022. jún. 13. 13:37
 9/26 anonim ***** válasza:
16%

Mivel hányni tudnék a gusztustalan pénzlejmoló versikéktől a meghívóban, meg magától attól is, hogy előírják hogy adjak pénzt, az ilyeneknek szigorúan csak a fogyasztásom árát adom.

A normális embereknek a fogyasztásomon felül 25-30 ezret. A fogyasztásra manapság 20eFt/fővel érdemes számolni, de sok helyen ebben még nincs ital vagy torta, sütemények.

2022. jún. 14. 11:30
 10/26 anonim ***** válasza:
64%

#5 Nem tudom, te hol élsz, de városokban már senki nem ad tárgyi ajándékot, mindenki borítékot visz. Maximum az öreg falusi nénikék/bácsikák visznek tányér- vagy teáskészletet meg egyéb konyhai eszközöket. Így a béna pénzkunyeráló verseknek értelme sincs.

Ha pedig a pár el szeretne menni nászútra, keressenek jobban fizető állást vagy ne tartsanak drága esküvőt, de ne a vendéggel fizettessék már ki a költségeket, ez annyira proli :D

2022. jún. 14. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!