Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy 26 fős esküvőre kell Vőfély?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 26 fős esküvőre kell Vőfély?

Figyelt kérdés
Meg lehet oldani Vőfély nélkül is a lagzit? Félek, hogy minden össze vissza lesz, Vőfély nélkül is lehet "kezelni" a dolgokat?

2022. jún. 7. 16:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
87%

Közgazdász diplomám van és csak jeles alkalmakkor iszom alkoholt évente max háromszor

Mint mélymagyar alkoholista

És valóban többre értékelem a jó evést ivast mulatast mint a műmájer ál-ertelmisegi fogadást

Semmi nem kötelező Én jól akarom érezni magam, más meg inkább többnek

2022. jún. 8. 19:10
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

#20 Nem azért vagy baromira irigy, mert nem szereted a vőfélyeket, hanem mert olyan görcsösen utálkozol az egész esküvő témára, hogy egyértelmű az érintettséged a témában. Fáj, hogy neked nincs, nem volt, nem lesz részed a boldogságban, ezért igyekszel ennyire elvenni az ide írogató menyasszonyok kedvét. Ugyanazt leírod ezerszer kérdezés nélkül, miközben a mondandód egyáltalán nem releváns a kérdés szempontjából. Senki sem tehet róla, hogy a jellemed miatt nem tud téged elviselni egy ellenkező nemű ember sem, és nincs kivel házasságot kötnöd.

A mélyreható gondolataid meg a saját magad által intelligensnek tartott megnyilvánulásaid ellenére csak fekete-fehérben vagy képes látni a világot, és szerinted csak kétféle ember létezik: a kulturált, színházba járó sznobok (kívülállóként kb. ennyit tudsz a felsőbb társadalmi réteg szokásairól elképzelni) meg a proli, igénytelen alkoholisták gyülekezete.

A saját felsőbbrendűségedet mások degradálásával meg alpári stílusban mocskolásával próbálod bizonygatni, miközben senki nem használja azokat a szavakat, amiket írsz. Teljesen egyértelmű, hogy a szavaid nem mások, csak egy megkeseredett, boldogtalan ember kirohanásai.

(Nem lesz vőfély az esküvőmön, nem igénylem ezt a fajta szórakoztatást.)

2022. jún. 8. 20:02
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Edricus, mint egy másik kérdésnél leírta, egy incel, aki képtelen párkapcsolatot kialakítani, de nem is akar, mert akkor nem tud akkor fingani amikor szeretne. (Ő írta, pont így).

Mindig az anyjáék rémproli putris lagzijából kiindulva szid mindent, ami esküvő.

Egy fikarcnyit sem számít a véleménye.

2022. jún. 9. 01:35
 24/29 anonim ***** válasza:
30%

Nagyjából leírták már a lényeget. Annyit még hozzátennék, hogy pl. olyan esküvőn, ahol a násznép egy része külföldi, akkor létszámtól függetlenül kifejezetten hasznos egy mindkét nyelven beszélő vőfély.

Ha nincsenek külfölsiek vagy más szempontból "bonyolultabb" vendég, akkor 26 főnél én nem hívnék vőfélyt, szerintem ennyi fő még kezelhető.

"És valóban többre értékelem a jó evést ivast mulatast mint a műmájer ál-ertelmisegi fogadást"

Szintén diplomásként és zenészként én is röhögni szoktam ezeken az ál-értelmiségi programokon. Mikor egy felsőbbrendű, intellektuális arccal próbálják hallgatni a "jazz"-t, de azt se tudják, mi szól. Majd mikor megjegyzem, hogy egyébként a "jazz" eredetileg egy szórakoztató zene és évtizedeken keresztül táncoltak, buliztak rá, akkor még forgatja is a sznob szemeit... :D

2022. jún. 10. 13:15
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kevés embernél szerintem felesleges, hacsak nem szeretitek kifejezetten ezt a vőfélyes stílust / hiányozna, ha nem lenne. 26 főt azért simán tud terelni egy rokon is, sőt akár ti is.
2022. jún. 20. 23:07
 26/29 anonim ***** válasza:
95%
#23 Gondoltam, hogy egy incel, de köszi a megerősítést :) Ezért fáj neki ennyire mások boldogsága.
2022. jún. 21. 09:20
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

26.

"Boldogsága" - az hát, számotokra biztosan, a legjobbak a világon a társadalmi elvárások és azok kötelező - és kritika nélküli - betartása.

2022. jún. 21. 16:23
 28/29 anonim ***** válasza:
50%
Kinek mi a boldogság...
2022. jún. 21. 16:30
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
#27 Hagyjad már ezt a kötelező társadalmi elvárások bullshitet 😀 nem kellesz a kutyának sem, az az egyetlen bajod 😂
2022. jún. 21. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!