Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy 26 fős esküvőre kell Vőfély?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 26 fős esküvőre kell Vőfély?

Figyelt kérdés
Meg lehet oldani Vőfély nélkül is a lagzit? Félek, hogy minden össze vissza lesz, Vőfély nélkül is lehet "kezelni" a dolgokat?

2022. jún. 7. 16:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére a vőfély ennél sokkal kreatívabb volt, mint a tictacod:) Nem volt ízléstelen, sőt.
2022. jún. 8. 09:33
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

#2 #10 Neked tuti valami személyes problémád volt egy férfival, aki vőfélyként dolgozik. Elszerette a nődet, jól elvert vagy pénzeket csalt ki tőled? Már vagy 400x leírtad ugyanezt a szöveget, úgyhogy biztos hogy padlóra küldött egy vőfély vagy így, vagy úgy.

(Egyébként én se venném igénybe a szolgáltatásaikat.)

2022. jún. 8. 10:02
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi hatvanan voltunk a lagziban, egyetemi barátom apukája levezényelte, minden ízléses volt, de azért jó volt, hogy valaki eligazgatja a dolgokat.
2022. jún. 8. 10:15
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

2,10 még ki tudja hányszor írtál. Nem az volt a kérdés hogy kinszereti a a vőfélyt

Az volt a kérdés hogy 26 főre (nem 40 és nem 60) kell e vőfély vagy ceremóniamester, gondolom ez is szóba jöhet a kérdezőnek. Mert elsőre sokan azt hiszik hogy ugyanaz, pedig nem. Mondjuk abban ugyanaz hogy mindkettő azert van hogy levezenyelje az esküvőt.

De szerintem ilyen kis főnél felesleges. Ha meg szűkös a keret akkor még pláne felesleges. Azért ha 26 emberbol 2-nek szólsz hogy ekkor meg akkor legyenek ott a vacsorán akkor nem lesz gond.

2022. jún. 8. 12:04
 15/29 anonim ***** válasza:
0%

14.

Ceremóniamester igen, az teljesen rendben van, de az nem vőfély. Egy lapon nem említhető a kettő, előbbi jó, utóbbi ízléstelen és végig vicces akar lenni (sosem sikerül neki), és lassan 50 éve beleragadt a világ abba, hogy a vőfély az "kell" ebben a formában. Valóban egy hoppmester szükséges aki viszi az eseményeket, de nem így, nem szar (még a Saskabaréból is kivágott) poénokkal, kecskerímekkel, meg primitív utalásokkal, hogy ki hogy szopik meg kinek mi áll fel. Erre kíváncsi valaki? Van aki ezen tényleg röhög? (Az alkoholistákat, romákat, 70 környéki IQ hányadossal rendelkezőket leszámítva?)

2022. jún. 8. 12:35
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
15. De nem érted hogy nem ez volt a kérdés? Az volt hogy szükség van e ezekre 26 főnél.
2022. jún. 8. 12:58
 17/29 anonim ***** válasza:
89%
Mondom én, ennek alaposan ellátta a baját egy vőfély, hogy ennyire okádja magából a keserűséget :D
2022. jún. 8. 13:52
 18/29 anonim ***** válasza:
83%

Nemcsak a vőfélyekkel van a baja, hanem a lakodalommal, az étel- és italfogyasztással, a nászajándékkal.

Nem mindenki bírja az esküvőket. Én meg a jazz zene melletti szolíd állófogadáson unnám magam halálra lazaccal, kaviárral. Nem vagyunk egyformák. Biztos én vagyok a bunkó, de ha már lakodalom, akkor lakodalom legyen.

2022. jún. 8. 14:31
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

#18 Én meg nem csípem a gyerekeket (pls most ne ragadjunk le ennél), nem tudok mit kezdeni velük, idegesít amikor bömböl egy mellettem. Mégsem megyek a gyerekvállalás kategóriába habzó szájjal szidni az anyukákat meg a csecsemőket. :D Az, hogy ő ennek ellenére minden esküvős kérdés alatt ott van, két dolgot bizonyít: baromira irigy azokra, akiknek telik rá (vagy mert neki nincs kivel összeházasodni) vagy jelentős károkat okozott az életében egy vőfély.

Még talán akkor érteném meg ezt a dühöt, ha pl. gyerekkorában megerőszakolta volna egy vőfély a lagzi után/közben, de akkor meg pszichiáterre lenne szüksége, nem a gyk-ra.

2022. jún. 8. 14:38
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

"jazz zene melletti szolíd állófogadáson" (a szolid rövid i-vel írandó)

Na, az viszont jónak hangzik, vagy egy színházi est. Kulturált módja a szórakozásnak, szomorú, hogy itt sokan a "csipkés kombinéj" és a fejenként 1-1 hektoliter alkohol leküldésének szintjén ragadtak és jó kis kádár-érás stílusban gondolkodnak, hogy "ezt csak szeretni lehet, aki nem szereti az irigy!" - hát persze! Az külön vicces, aki valami vőfélyes verekedést akar ebbe belelátni.

Az ízléstelenséget pedig lehet kritizálni, kissé diktatórikus dolog kijelenteni, hogy "dehájóaz!" és ennek így "kell" lennie. Primitív (és titokban - vagy nem is annyira - alkoholista) mélymagyar szemlélet, hogy a mulatás = bunkó poénok és vedelés. Bár ezt látták otthon és megmaradt a "jóú példa" előttük.

Egyszer hungarikummá kell emelni a magyar alkoholistát és az ízléstelen lakodalmakat is.

Persze igen, "azl irodesztetet mer irity vatyol!!!!!!!!!!" - legszarabb érv ever.

2022. jún. 8. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!