Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Júliusi kánikulában nagy menyasszonyi ruha?
A ruhám legalább 6-8 réteges (abronccsal egyutt)
Az abroncs nem merev, azért van több réteg, a ruha pedig tüll es csipke, és talán selyem az alsó réteg. 2 órán keresztül álltam a ruhaproban, de a légkondicionált helységben is baromi meleg volt.
2-7 fotózás és szertartás a szabadban. A lagzi bent lesz, de a hosegtol kicsit félek.
Tipp vagy tanács ilyen helyzetben?
Nézd, legalább ízelítőt kapsz a nők életéből úgy 150-200 évvel ezelőttről. Ott nem volt kérdés h nyáron a legmelegebb hőség van-e, és a fűzőt is úgy behúzták h még levegőt se kaptak...
Jótanács? 1: vigyél legyezőt
2: hidratálj, igyál sok vizet, de ügyelj rá h ilyen ruhában pisilni se könnyű
3: legyen környéken valaki mindig, ha esetleg elájulnál. ezt nem viccből írom. nem véletlen megy a menyasszonnyal mindig valaki, és ez nem a pisi és nem is a szökés miatt van. 2 esetet is tudok ahol a menyasszony elájult a melegben, szóval ez nem játék
4: fordíts sok figyelmet a sminkre. mindenképp legyen profi, minőségi anyagokkal dolgozó sminkes, és mindenképp fixálja a végén. amit lehet, óránként-kétóránként pótolj (pl. rúzs). nincs annál kiábrándítóbb mint mikor a menyasszony 300 ezres ruhában van, de a sminkje elfolyik.
5: ne rohangálj sokat, hagyd hogy mások rohanjanak helyetted, elvégre ez a te nagy napod!
ui: nincs kőbe vésve semmi, még átgondolhatod a ruhaválasztást... én egy miniruhában esküdtem ami csodaszép volt, a párom lenvászon ingben és homokszínű nadrágban, semmi nyakkendő vagy ilyesmi, a férfiaknak pedig meg lett mondva hogy öltöny helyett csak egy lezserebb inget vegyenek, lenvászon nadrágot, olyan tengerparti stílusban. az volt az év legmelegebb napja, így utólag, jó döntés volt.
5-ös ez nem így van, pont hogy szélsőségesek lettek az évszakok, és sokkal melegebbek
Júniusban vagy kánikula van vagy zivatar, és akkor jégeső lehet, de a hóesés kizárt (ahhoz azért elég hosszan le kéne hűlnie a levegőnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!