Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A te saját, szubjektív véleményed szerint hány fő az
ideális egy esküvőn?
A mi esküvőnkön 59-en voltunk, ez pont a (szűkebbre vett) család és a közeli barátok mindkét oldalról, ezt tökéletesnek tartom. Csak olyanok voltak, akiket ismerek és szeretek, akikről tudtam, hogy örülnek az örömünknek, így nem is stresszeltem a készülődésnél, volt lehetőségem mindenkivel beszélgetni kicsit meg táncolni, azért egy 500 fős lagzinál meglepne, ha legalább köszönni tudna az ifjú pár mindenkinek. A buli is jó volt így, a szertartás is kellően meghitt, de nem csak egy hivatalos papíraláírás pár ember előtt utána meg egy egyszerű vacsora, mert azért mi többre vágytunk. Szóval én kb ezt a szintet mondanám.
2022. máj. 29. 07:18
2 házasulandók és 2 tanú. Ez az esküvőn. Sajnos ha lagzis bevételt akar az ember, akor meg kell hívni az összes rokont. Főleg, ha korábban voltál az ő esküvőjükön és adtál ajándékba pénzt.
2022. máj. 29. 08:00
2-10et jelőltem, bár ellégé stagnálok a kettőhöz.
De ha nagyon nagyon meg akarod osztani, akkor még a legeslegközelebbi barát(ok), és kész.
2022. máj. 29. 09:49
Én 40- 60- at írtam, de inkább úgy fogalmaznék hogy a közeli barátok, es az a rokonság akikel tenyleg tartjak a kapcsolatot, szeretik őket. Nalunk ez 40 fő volt. Senki nem volt akit " meg kell hívni mert..." csak aki fontos az volt ott.
2022. máj. 29. 10:00
Az a tény, hogy valakinek kevés közeli barátja van, és széthullott a családja, ezért kevés élő rokona maradt, akivel beszélhet, lepontozást érdemel? Csak mert akik 80% fölött vannak, azok ugyanezeket az embereket említették mint meghívandó vendégeket, annyi a különbség, hogy náluk magasabbra jön ki ez a létszám.
2022. máj. 29. 15:39
Idealis 50-80 fo szerintem is.De az mas kerdes,hogy se nekem se paromnak nincs sok baratja,rokona. Igy nekunk nagyon max 40fo lesz a lagzi..de mar itt is vannak olyanok akikkel nem is tartuk intenziven a kapcsolatot.Tehat,ha a valosagot neznenk max 20 fo kellene..mi meg gondolkodunk rajta,mert egy 50 fősnél mar 3-5mills a koltseg. Szoval lehet kisebb lesz a letszam es alternativ megoldast talalunk bulizni.
2022. máj. 29. 16:14
Ez teljesen attól függ hogy mekkora a család.
Voltam esküvőn ahol a család kitett 200 főt, rajtuk kívül kb 50-70 fő voltunk a barátok
Meg olyanon is ahol volt kb 10-20 fő a család és kb 20 fő baráti társaság még.
De csak olyat hívj aki nem spúr, mert legalább a ráköltött pénzt vissza kell szerezni. 200 főnél ez már 5 milla legalább, ha csak a felük spúr akkor buktál 2.5 millát, ezért a listára csak olyat vegyél fel akiről tudod h lapul a fiókban 40-50 ezer ft-ja (ennyit szoktak - illik vinni egy esküvőre manapság)
2022. máj. 29. 19:44
Biztos változó ez, mert a két legjobb esküvő amin voltam az egyik 40 fős volt a másik 120.
Az enyém még két tanús volt, nem is szoktunk raemlekezni hogy mekkora buli volt :D
2022. jún. 7. 12:25
10-20 fő. Csak közeli rokonok és közeli barátok. Mi 17-en voltunk, így volt tökéletes. :)
Én azért A szüleimet, tesómat nem szívesen hagytam volna ki az esküvőmből. Ha nem lenne család akkor kettesben, 2 tanúval:)
júl. 8. 19:02
Kapcsolódó kérdések: