Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok a solo weddingrő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a solo weddingről, mint új szolgáltatásról?

Figyelt kérdés

Japán magány: az Instán jól mutat az egyszemélyes esküvő

Miközben a közösségi médiában paradox módon az esküvői fotóikkal vagy épp a partnerükkel, családjukkal felkeresett kirándulóhelyeken lőtt vidámabbnál vidámabbnak tűnő fotókkal hergelik egymást az emberek, Japánban sajátos megoldást találtak azok a fiatal, jellemzően a húszas éveik elején járó lányok, akik úgy gondolják, soha életükben nem fognak férjhez menni. Az úgynevezett magán(y)esküvőkön részt vevők éppúgy kibérlik álmaik ruháját, lefoglalják a fodrászt, a sminkest, a manikűröst és a fotóst, mint a hagyományos ceremóniára készülő társaik, csak épp esetükben vőlegény nincs a mutatványhoz. De a portréfotókról, amelyeket aztán posztolni lehet, ez úgysem feltétlenül derül ki.

A beszámolók szerint a szolgáltatás néhány százezertől akár egymillió forintnyi jent is megér azoknak a lányoknak, akik valójában nem is akarnak férjhez menni, vagy nem tudják, hogy a valóságban lesz-e lehetőségük menyasszonyi ruhában pózolni. Az elsőként 2014-ben egy kiotói utazási iroda által kínált magán(y)esküvő, még ha nem is mozgat meg tömegeket, annyira azért népszerűvé vált, hogy más japán metropoliszokban, például Tokióban is építettek üzletpolitikát hasonló szolgáltatásra.

[link]

2022. máj. 11. 12:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján nem teljesen értem, miben tér el egy sima profi fotózástól. Ott is van (lehet) fodrász, sminkes, stb.
2022. máj. 11. 13:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a különbség, hogy itt esküvői ruhában és esküvőkön alkalmazott díszletek között fotóznak.
2022. máj. 11. 13:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem ez is belefér a "stb"-be, de akkor még jobban kibontom: ott is lehet fodrász, sminkes, szép ruha (akár fehér is), díszletek, stb.
2022. máj. 11. 13:07
 4/8 anonim ***** válasza:
43%
Az egész szerintem valami elcseszett segèlykiàltás
2022. máj. 11. 13:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
1-es, így valószínűleg többet lehet elkérni érte. Marketing. Nem volt hülye aki kitalálta.
2022. máj. 11. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok meglepve.
2022. máj. 11. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:
93%

Igazából megértem, hogy sokan szeretnék magukat menyasszonyi ruhában látni. A mai világban egy átlag nő életében nem nagyon van olyan alkalom, ahová grandiózus estélyi ruhát vehetne fel. Pedig mint látszik, igény lenne rá. Ezek a nők is szeretnének egy nap hercegnők lenni. Ha valóban ennyi az egész, hogy felveszik a ruhát, és készülnek képek, az oké szerintem.

De olvastam olyat is, hogy valaki konkrét szertartást rendezett és összecsődítette a rokonokat, arra az alkalomra, hogy "feleségül veszi önmagát". Na ez már iszonyat gáz.

2022. máj. 11. 14:21
 8/8 anonim ***** válasza:
47%

Hát, ha nincs rajta mulatószene (nem tudom van-e japán mulatós), vőfély, parittyába is alkalmas szikla-pogácsa meg 50000 liter alkohol és az ebben fuldokló vendégek, akkor ez már minőségi ugrás a hagyományos magyar lakodalmakhoz viszonyítva.

De önmagában csak egy újabb japán "hip", mint a hologram-házasságok. Japánéknál kb. betarthatatlanok a klasszikus férfi-mintát takaró elvárások, az európai incel cincogásnak hamar vége lenne, ha látnák a japán női elvárásokat, a legtöbben nem is tudnak megfelelni neki, így inkább 0-24 nyomják a fortnájtot meg a többi szart, animék-világában élnek és hologramoznak.

Szerencsére vannak akkora rasszisták, hogy ne töltsék fel a népet afrikai meg indiai töltelékkel, így nagyon gyorsan öregszik el a nép, Kína majd elfoglalja őket, ha eljő az idő.

2022. máj. 11. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!