Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megemlékeztetek az esküvőn az elhunytakról?
Figyelt kérdés
Édesapám nem lehet velünk. Nagyon fog hiányozni. Konkrétan ezen agyalok, és majdnem minden este vele álmodok. Nem azért mert esküvő mániás vagyok. Hanem én "apás" voltam. Régen elvesztettük, de annyira vágyom rá, hogy a gyertyafénykeringőn vele táncolhassak.... :(
Gondolkodtam azon, hogy egy szál gyertya, esetleg egy fénykép. Úgy értem valahova a teremben elhelyezzük.
Viszont, félek, hogy így szomorú eseménnyé válik az esküvő.
Nektek mi a véleményetek? Rányomja a bélyeget?
Ez igazából nekem fontos, hogy velem legyen.
Másnap a temetőbe kiviszem az menyasszonyi csokromat.
2022. máj. 4. 17:36
1/11 anonim válasza:
Elég egy száll gyertya, és ha mondasz szülőköszöntőt, akkor megemlítheted.
2/11 anonim válasza:
Rossz ötlet a kép mert rányomja a bélyegét a napodra, amúgy is úgy nézne ki mintha ravatalozóban lennétek vagy egy halotti toron. Nem ezen múlik hogy emlékezz rá. Meg majd az anyukád vagy nagybátyád vagy nagynénéd esetleg nagymamád is elsirja magát mikor ott lesz a fénykép.
4/11 anonim válasza:
Nem, de nálunk nincs is olyan nagyon közeli hozzátartozó, aki már nem élne. A helyedben én azt választanám, hogy megemlítem a szülőköszöntőnél, akkor elmondhatod, hogy mennyire jó lenne, ha ott lehetne, de fényképet meg gyertyát nem raknék ki, mert anélkül is tudsz gondolni rá és ez a ti esküvőtök, nem az ő megemlékezése és valószínűleg te se tudnád annyira vidáman megünnepelni az eseményt, ha folyamatosan látnád a képét. Nem ettől lesz jobban veled.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igazatok van :))
2022. máj. 4. 18:39
7/11 anonim válasza:
Én kitenném édesapám képét és mindenképp szóban is megemlékeznék róla vagy a kikérőn, vagy a polgárai szertartás adott részénél. Cenzurazni nem cenzuraznam, az esküvő ettől még nem lesz szomorú, egy része igen, hiszen bárhogy nézzük, az fájdalmas, hogy ő már nem lehet ott, de éppen ezért ezt nem szabad tabukent kezelni. Az esküvő vidám dolog, de szomorú is valahol, hiszen egy korszak lezarul. Az én esküvőmön biztos, hogy hangsúlyos szerepe lesz apukám emlékének. Valahol a szertartás kezdetekor gyújtanék neki gyertyát és tennék mellé egy fehér rózsát. Mindig azt viszek neki a temetőbe.
8/11 anonim válasza:
Egyik ismerősöm a halott nagyszülők fotóját lekicsinyíttette, és pici keretben rögzítették a képeket a menyasszonyi csokor szárához. Szerintem ez a legszebb megoldás.
9/11 anonim válasza:
Temetésen tartasz mini lagzit?
Nem oda valo.
10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó. Így még bele sem gondoltam. Igaz, ez tényleg olyan
2022. máj. 6. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!