Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tartanád az esküvődet, ha tervezel? Vagy ha volt, hol tartottátok?
Figyelt kérdés
A semleges helyszín alatt most nem azt értem, hogy ne lehetne kötődésetek esetleg a helyszínhez, viszont ha pl. debreceniek vagytok, akkor tartanátok-e Budapesten az esküvőt (akár a lagzit) vagy inkább a lakóhelyetekhez ragaszkodnátok.2022. ápr. 21. 19:55
A kérdező szavazást indított:
Mindkettőtök számára semleges helyszínen
Egyikőtök (akár mindkettőtök) lakóhelyén
23 szavazat
1/5 anonim válasza:
Gondolkodtunk semleges helyen, de túl drága lett volna mindkettőnk családját odautaztatni, plusz nem ismerünk ott semmilyen szolgáltatót. Így az én lakóhelyemnél maradtunk. Csak az ő családjának utaztatásáról kell gondoskodni, a család vállalta az utazást így ez nem gond, ráadásul ajánlások útján tudtunk szolgáltatókat keresni, illetve ha valamit intézni kell akkor közel van, pl az étterembe bármikor be tudunk ugrani, ha otthon vagyok akkor én, ha nem akkor édesanyám.
2/5 anonim válasza:
Mivel nagy bulit akarunk és vannak különleges igényeink (pl vízpart), ezért olyan hely lesz belőle valószínűleg, ami nem áll közel hozzánk.
3/5 nemaRendőrség válasza:
Az egy dolog, hogy kifizetni mindenkinek az utazást pluszt szállást rengeteg pénz.
De vagy 10-20 alkalommal meg is kell látogatni a helyszínt, főleg ha lesz templomi is, mert annak része a jegyes oktatás
4/5 anonim válasza:
Én pesti vagyok - családom egy része most is ott él - párom egy 50 km-re lévő kisvárosban élt, én költöztem hozzá. Itt fogjuk tartani az esküvőt. Pestről jönnek természetesen a családtagjaim, akiknek fizetem a szállást (útiköltséget nem), de az ország túlsó felében is van rokonság, nekik is szállást.
5/5 anonim válasza:
Elmennék egy szigetre, és ott a tengerparton csak mi + két tanú, nulla felhajtás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!