Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt adtál/adnál a legjobb barátodnak nászajándékba?
Körülbelül 25-26 ezerre jön ki nekik az étel, ital per fő.
Mennyit illik ajándékba adni?
Párom most nem keres semennyit, én 280at/hó, ezt ők is tudják nagyjából.
Durva ez azert eleg sok penz 60-80k :D ennyit kb rokonok adnak vagy tehetos enebrek.
A kerdezo 280 keres es ketten ergo kb nulla ftja marad es az eskuvore amugyis alapbol kolteni kell meg vendegkent is,pl egy nonek ruha,cip,haj akar smink,utazas,szallas ha kell,ferfinak otlony,cipo,fodrasz,borbely akarmi. 80ezret en akkor sem adnek,ha fel millat keresnek. Nagyon maximum 50ezret tudok elkepzelni,de inkabb 40et ilyen kos fozetesbol.
13-as vagyok. Nekem 4 éve volt az esküvőm,de már akkor sem adtak 50 ezernél kevesebbet / pár. Nem azért a férjem a főnökétől akkor 350 ezret kapott. Egy másik felettesétől 210 ezret. Nem úri lagzi volt, sima szerelőként dolgozik. És barátnak 60-80-nál én sem adnék kevesebbet a jelenlegi árak mellett.
(Nekünk az esküvőnk ára kompletten vissza is jött)
60-80 ha nem vág földhöz tökéletes!
De ha nagyon szűk a keret akkor a kaját kifizetnem mindenképp (50k)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!