Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki miért nem szereti a lagzit például csak esküvőt tart?
Én bírom a bulikat, de nekem az a fura, hogy a párommal odahívunk 50 embert, akikkel magunkat ünnepeltetjük.. :D
Nekem a házasság számít, ahhoz pedig nem kell banzáj.
Én például azért mert a lagzival kapcsolatos hagyományok nagy része arra alapul, hogy a FIATAL pár ELKEZDI az önálló és közös életet.
És mint a legtöbb pár manapság, már rég elkezdtük a közös életünket és nagyon fiatalok se voltunk mire oda jutottunk hogy esküvő.
Tudom hogy sokan kiakadnak a véleményemtol, de én nevetségesnek éreztem volna a paradezast 30 évesen 6 év után...
Én a lagzis szokásokat nem szeretem. Menyasszonytánc, mulatós, hülye játékok, képvetítés, órákig tartó fotózkodás.
Mi egy sima bulit tartottunk utána, hidegtállal, változatos zenékkel, fotózás nélkül.
- csomó pénz
- valaki mindig leissza magát
- a fél rokonság megsértődik, hogy dehát őt miért nem hívtuk meg
- megy a hiszti a zenén (idősebbeknek mulatós, fiatalok meg a falra másznak tőle)
- kaját rhadt nehéz megoldani (glutén-, laktózmentes menü az alap, a glutén miatt még egy svádasztal sem opció)
- hlyét kapok a sok embertől......
Nyáron voltunk egy olyan igazi 200 fős, üzemi konyhás lagzin. Hát valami parádé volt:D Ha lesz esküvőm, biztosan nem ilyen. Ezerszer inkább egy szűk körű, visszafogott vacsora legyen, mint ez.
Már a szertartás után kezdődött a bonyodalom, mert a pár mindenképpen akart egy olyan képet, amit a fotós felülről készít és a násznép egy szívecske alakot formál. Ezt nem úgy oldották meg, hogy felrajzoltak egy szív alakot krétával és közölték, álljon bele mindenki, hanem a fotós az első emeletről kiabált le, hogy ki hová álljon, hogy rendeződjünk. 35 fokban, tűző napon.
Aztán a vacsoránál a két após már a leves előtt az asztal alá pálinkázta magát, a vőfély folyamatosan kínosan próbált vicceskedni, vagy pajzán szövegeket kiabált. Volt egy 30 perces vetítés is, amit mindenki halálra unt. Utána jött a pénzért táncolás, gagyi kacsatánc és egyebek.
Nagyon kínos volt az egész és mellé egy vagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!