Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Valaki miért nem szereti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki miért nem szereti a lagzit például csak esküvőt tart?

Figyelt kérdés
Költséges talán?
2022. jan. 9. 13:14
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Értem nagyon jó így is
2022. jan. 9. 14:28
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én bírom a bulikat, de nekem az a fura, hogy a párommal odahívunk 50 embert, akikkel magunkat ünnepeltetjük.. :D

Nekem a házasság számít, ahhoz pedig nem kell banzáj.

2022. jan. 9. 15:07
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Költséges, nagyon sok munka megszervezni, rendszerint sértődés lesz belőle. Igazából, ha nem kell az 1 nap hercegnői lét a feleségnek, akkor én is könnyen elengedném.
2022. jan. 9. 16:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Költséges, igen. Egy, mondjuk 50-100 fős lagzi mindennel együtt, amit csak el tudsz képzelni, akár 5-10 millió forint is lehet, vagy még több. Ki az a hülye, aki nem inkább házat, vagy autót vesz, vagy hitelt törleszt a mai világban??
2022. jan. 9. 18:57
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, költséges.
2022. jan. 9. 19:22
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én például az esküvőt is kihagynám. De ha a szerelmem ragaszkodik hozzá, akkor egy 2 tanús esküvőt el tudok fogadni, mert a házasság ellen már nincs akkora ellenállás bennem, mint régebben. De! 1 emberhez megyek hozzá, nem 300-hoz! Pont elég, ha ő ott van, nem akarok másoknak jópofizni, nem akarom, hogy a ruhámról beszéljenek nem akarok kaját válogatni, hogy mindenki kényes ízlésének megfeleljen, nem akarok zenét se válogatni ugyanezen okból és egyáltalán nem akarok szerepelni. Ja, igen, költeni se akarok ilyen hülyeségekre. VELE akarok lenni, mert nekem ő a fontos, azt enni, amit mi szeretünk, azt hallgatni otthon, amit mi akarunk, és akiket szeretünk annyira, hogy meghívnánk, ha lenne lagzink, azokkal nagyon szívesen találkozunk külön-külön az év bármelyik másik napján, mint a többi évben. Akiket meg nem is kedvelünk, meg se hívnánk, csak "tölteléknek" lennének, mert úgy illik a társadalom/nagymama/anyós/akárki szerint, na, nekik így eggyel kevesebb okuk van megsértődni, hogy nem kaptak meghívást, hisz más se.😉
2022. jan. 9. 23:53
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Én például azért mert a lagzival kapcsolatos hagyományok nagy része arra alapul, hogy a FIATAL pár ELKEZDI az önálló és közös életet.

És mint a legtöbb pár manapság, már rég elkezdtük a közös életünket és nagyon fiatalok se voltunk mire oda jutottunk hogy esküvő.

Tudom hogy sokan kiakadnak a véleményemtol, de én nevetségesnek éreztem volna a paradezast 30 évesen 6 év után...

2022. jan. 10. 11:05
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Én a lagzis szokásokat nem szeretem. Menyasszonytánc, mulatós, hülye játékok, képvetítés, órákig tartó fotózkodás.

Mi egy sima bulit tartottunk utána, hidegtállal, változatos zenékkel, fotózás nélkül.

2022. jan. 10. 15:21
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

- csomó pénz

- valaki mindig leissza magát

- a fél rokonság megsértődik, hogy dehát őt miért nem hívtuk meg

- megy a hiszti a zenén (idősebbeknek mulatós, fiatalok meg a falra másznak tőle)

- kaját rhadt nehéz megoldani (glutén-, laktózmentes menü az alap, a glutén miatt még egy svádasztal sem opció)

- hlyét kapok a sok embertől......

2022. jan. 10. 16:14
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron voltunk egy olyan igazi 200 fős, üzemi konyhás lagzin. Hát valami parádé volt:D Ha lesz esküvőm, biztosan nem ilyen. Ezerszer inkább egy szűk körű, visszafogott vacsora legyen, mint ez.

Már a szertartás után kezdődött a bonyodalom, mert a pár mindenképpen akart egy olyan képet, amit a fotós felülről készít és a násznép egy szívecske alakot formál. Ezt nem úgy oldották meg, hogy felrajzoltak egy szív alakot krétával és közölték, álljon bele mindenki, hanem a fotós az első emeletről kiabált le, hogy ki hová álljon, hogy rendeződjünk. 35 fokban, tűző napon.

Aztán a vacsoránál a két após már a leves előtt az asztal alá pálinkázta magát, a vőfély folyamatosan kínosan próbált vicceskedni, vagy pajzán szövegeket kiabált. Volt egy 30 perces vetítés is, amit mindenki halálra unt. Utána jött a pénzért táncolás, gagyi kacsatánc és egyebek.

Nagyon kínos volt az egész és mellé egy vagyon.

2022. jan. 10. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!