Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Valaki miért nem szereti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki miért nem szereti a lagzit például csak esküvőt tart?

Figyelt kérdés
Költséges talán?
2022. jan. 9. 13:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%

Mert introvertalt vagyok es nekem eleg egy szuk eskuvo.

Penzem lenne lagzira csak kedvem mincs bohockodi a rokonokkal ismerosokkel.

2022. jan. 9. 13:18
 2/21 anonim ***** válasza:
88%

Nekem szociális szorongásom van,és semmit nem utálok jobban mint egy lagzit.Minden mást elviselek,egy lagzit nem nagyon.Nekem az a csúcs,az a halál.Másnak szórakozás,kikapcsolódás,jó buli,én meg utálom!

De mellette ha mondjuk ész érvekkel közelítjük meg a dolgokat akkor valóban költséges.

Abból a pénzből el lehet menni valami szép helyre nyaralni.Nem beszélve hogy a rokonságot is felesleges költségekbe veri az ember.Új ruha,ajándék,esetleg utazás stb.

Nem beszélve arról hogy manapság futószalagon mennek a dolgok..esküsznek,válnak,esküsznek,válnak...

2022. jan. 9. 13:19
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagyok bulizós, nem szeretem magam körül a részeg embereket és nem akarok elverni egy rakat pénzt egy bulira, amit mondjuk a fogimplantátumomra/tetőfelújításra/bármi másra költhetnék. Nem akarom, hogy életem egyik legfontosabb napján mindenféle töltelékember legyen körülöttem (párom is egyetért), ezért csak a fontos emberek lesznek ott, akik kevesen vannak.
2022. jan. 9. 13:23
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
Kulturálatlan vendégsereg miatt
2022. jan. 9. 13:28
 5/21 anonim ***** válasza:
87%
Igen, költséges. Felesleges pénzkidobás etetni meg itatni egy csomó embert, akikkel két évente egyszer összefutsz, és öszintébben örülnének, ha boldogtalan vagy. A lakodalmakat vendégként is utálom.
2022. jan. 9. 13:29
 6/21 anonim ***** válasza:
84%
Nekem semmi kedvem ahhoz a hatalmas felhajtáshoz, etetni itatni annyi embert,főleg itatni, hogy aztán a végén úgyis az egymást utáló rokonok összeverekedjenek,és elrontsák a hangulatot. Párom szerint csak szimplán sóher vagyok , és ezzel akarom indokolni.
2022. jan. 9. 13:30
 7/21 anonim ***** válasza:
84%
Van jobb helyre elkölteni azt a pénzt mint elverni egy este mások szórakoztatására.
2022. jan. 9. 13:35
 8/21 A kérdező kommentje:
Értem nagyon szépen köszönöm a normális válaszokat! 🙂
2022. jan. 9. 13:39
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem vagyunk bulizósak, nem szeretünk táncolni sem (férjem és én). Így egy meghitt kis elegáns, szűk körű esküvő volt, utána egy ünnepi ebéd egy étterem különtermében, (fehér ruha volt, fotós volt, szép autó volt, tortavágás is). CD-ről halk zene, pont jó volt így. Huszan voltunk, nagyon szűk család és mindkettőnknek 2-2 legjobb barátja.

Ki tudtunk volna fizetni egy "ereszd-el-a hajamat" fajta lagzit is, csak abban nem éreztük jól magunkat, így viszont tényleg azok az emberek voltak velünk, akik sokat jelentenek.

2022. jan. 9. 14:10
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretnék majd nagy lagzit. Egy vacsora szűk családi körben vagy kerti sütögetés, majd pár nappal később barátokkal egy buli. De ezt a klasszikus esküvői felhajtást a hátam közepére sem kívánom.

L

2022. jan. 9. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!