Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki miért nem szereti a lagzit például csak esküvőt tart?
Mert introvertalt vagyok es nekem eleg egy szuk eskuvo.
Penzem lenne lagzira csak kedvem mincs bohockodi a rokonokkal ismerosokkel.
Nekem szociális szorongásom van,és semmit nem utálok jobban mint egy lagzit.Minden mást elviselek,egy lagzit nem nagyon.Nekem az a csúcs,az a halál.Másnak szórakozás,kikapcsolódás,jó buli,én meg utálom!
De mellette ha mondjuk ész érvekkel közelítjük meg a dolgokat akkor valóban költséges.
Abból a pénzből el lehet menni valami szép helyre nyaralni.Nem beszélve hogy a rokonságot is felesleges költségekbe veri az ember.Új ruha,ajándék,esetleg utazás stb.
Nem beszélve arról hogy manapság futószalagon mennek a dolgok..esküsznek,válnak,esküsznek,válnak...
Mi nem vagyunk bulizósak, nem szeretünk táncolni sem (férjem és én). Így egy meghitt kis elegáns, szűk körű esküvő volt, utána egy ünnepi ebéd egy étterem különtermében, (fehér ruha volt, fotós volt, szép autó volt, tortavágás is). CD-ről halk zene, pont jó volt így. Huszan voltunk, nagyon szűk család és mindkettőnknek 2-2 legjobb barátja.
Ki tudtunk volna fizetni egy "ereszd-el-a hajamat" fajta lagzit is, csak abban nem éreztük jól magunkat, így viszont tényleg azok az emberek voltak velünk, akik sokat jelentenek.
Én sem szeretnék majd nagy lagzit. Egy vacsora szűk családi körben vagy kerti sütögetés, majd pár nappal később barátokkal egy buli. De ezt a klasszikus esküvői felhajtást a hátam közepére sem kívánom.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!