Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz ha a võfély elé lerakunk egy csontot amikor a leveshúst esszük KI Kell találnia azonnal egy verset es elmondani?
Általában van egy rakás előre megírt baromsága - és még az sem saját, hanem az 50-70 évvel ezelőttiekből mazsolázgat. Ezen "versek" színvonala a buzdító csasztuskákéval egyenértékű, sajnos nagyon sokszor feleslegesen válik vulgárissá, bunkóvá.
Vőfélyeknek már kikellett volna halniuk, ha nem hajlandóan fejlődni. Ugyanazt kornyikálják, amiket dédapám akkor amikor meghívták emiatt random esküvőkre - a '40-es években. Akkor jól állt a világnak, már nagyon erőltetett és kínos a betyárosan szétvert sarkantyús-csizma meg a menyasszony fenekének összehasonlítása a ló farával.
Egyetértek az előttem szoloval!
Azért mondom vissza az esküvőket mert undorodik a vofelyektol, nem félek mint mások a bohoctol 🤡, én egyszerűen gyűlölöm, utálom mikor ordítva kiabál hogy a nagyot halló nagymama pápa is hallja mit mond és büszke rá. Masnis kötni a botját😂😂 mások lássák hogy hány helyen volt már! Undorító szokás van M.O-on ezt illetően. Be kell tiltani mert más Nemzet csak nevet rajtunk.......
Hát lehet, én nőttem burokban, de én keveset tapasztaltam abból, amit az előttem szóló kettő mondott. Hallottam én is legendákat a prosztó, egocentrikus vőfélyekről, akik azt hiszik, róluk szól a lakodalom, de eddig minden esküvőn, ahol klasszikus botos vőfély volt, kulturált vezénylést láttam, semmi vulgaritás, semmi felesleges túlszereplés. Szóval szerintem van fejlődés.
A kérdésben említett szokásról nem is hallottam még.
Én is csak nagyon klassz vőfélyekkel találkoztam. Nem voltak se túl hangosak, se közönségesek.
Soha nem felejtem el, amikor unokaöcsém esküvője előtt jött a vőfély kikérni őt a szülőktől. Nemcsak anyja, apja, bátyja bőgött, de én is... gyönyörűen beszélt, versben...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!