Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Igaz ha a võfély elé lerakunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz ha a võfély elé lerakunk egy csontot amikor a leveshúst esszük KI Kell találnia azonnal egy verset es elmondani?

Figyelt kérdés
2021. dec. 20. 23:59
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Nem igaz.
2021. dec. 21. 00:22
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Általában van egy rakás előre megírt baromsága - és még az sem saját, hanem az 50-70 évvel ezelőttiekből mazsolázgat. Ezen "versek" színvonala a buzdító csasztuskákéval egyenértékű, sajnos nagyon sokszor feleslegesen válik vulgárissá, bunkóvá.

Vőfélyeknek már kikellett volna halniuk, ha nem hajlandóan fejlődni. Ugyanazt kornyikálják, amiket dédapám akkor amikor meghívták emiatt random esküvőkre - a '40-es években. Akkor jól állt a világnak, már nagyon erőltetett és kínos a betyárosan szétvert sarkantyús-csizma meg a menyasszony fenekének összehasonlítása a ló farával.

2021. dec. 21. 01:51
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Egyetértek az előttem szoloval!

Azért mondom vissza az esküvőket mert undorodik a vofelyektol, nem félek mint mások a bohoctol 🤡, én egyszerűen gyűlölöm, utálom mikor ordítva kiabál hogy a nagyot halló nagymama pápa is hallja mit mond és büszke rá. Masnis kötni a botját😂😂 mások lássák hogy hány helyen volt már! Undorító szokás van M.O-on ezt illetően. Be kell tiltani mert más Nemzet csak nevet rajtunk.......

2021. dec. 21. 03:33
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

Hát lehet, én nőttem burokban, de én keveset tapasztaltam abból, amit az előttem szóló kettő mondott. Hallottam én is legendákat a prosztó, egocentrikus vőfélyekről, akik azt hiszik, róluk szól a lakodalom, de eddig minden esküvőn, ahol klasszikus botos vőfély volt, kulturált vezénylést láttam, semmi vulgaritás, semmi felesleges túlszereplés. Szóval szerintem van fejlődés.

A kérdésben említett szokásról nem is hallottam még.

2021. dec. 21. 07:46
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Én is csak nagyon klassz vőfélyekkel találkoztam. Nem voltak se túl hangosak, se közönségesek.

Soha nem felejtem el, amikor unokaöcsém esküvője előtt jött a vőfély kikérni őt a szülőktől. Nemcsak anyja, apja, bátyja bőgött, de én is... gyönyörűen beszélt, versben...

2021. dec. 22. 16:33
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a vőfély legyen vőfély. Hagyományos. Aki nem akar, ne hívjon vőfélyt. (Én se várom Mozarttól, hogy ma más legyen.)
2021. dec. 27. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyesmiről nem hallottam, de lehet, hogy más tájegységeken ez a szokás. De ezt meg kellene kérdezni tőle, mert lehet, hogy ő sem hallott róla, aztán kukán néz, ha odakerül elé a csont, hogy "minek néznek engem? kutyának?".
2022. jan. 3. 11:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!