Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan oldanátok ezt meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldanátok ezt meg?

Figyelt kérdés

Hagyományos lakodalmat szeretnénk, 17.00 órakor fog kezdődni vacsorával, utána jön a buli.

Egyből pörgős bulival nyitnánk a lakodalmat, viszont szeretnénk a torta után gyertyafény keringőt, lassú, romantikus zenéket is beilleszteni a lagziba. A gond az, hogy nem tudjuk ez mikor kerüljön sorra.

Éjfélkor biztosan nem, mert menyasszonytánc lesz.

Elvileg úgy terveztük, hogy 9 órakor jönne a torta, azután 1 óra lassúzás, gyertyás keringő stb, de így belegondolva nem tetszik, hogy 4 óra pörgés, 1 óra lassúzás, majd megint felpörgünk.

Ti hogyan oldanátok meg?

2021. dec. 20. 10:52
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem a menyasszonytáncot hozzátok előrébb. A gyertyafény-keringő rendszerint éjfélkor van, hagyomány szerint ez a zárótánc
2021. dec. 20. 10:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az evés után ne rögtön jöjjön a lassú. Először legyen vidám buli és 2-3 óra után a lassú. És arra 1 óra túl hosszú. Fél óra untig elég. Aztán utána lehet egy kis szünet és utána még ismét bulis zene éjfélig.

Én így gondolom, de persze nincs nagy tapasztalatom benne.

2021. dec. 20. 10:58
 3/6 anonim ***** válasza:
93%

1-es, menyasszonytánc mindig éjfélkor van.

A zárás meg hajnali 4-5 óra felé szokott lenni. És nem szokott zárótánc lenni, hanem fokozatosan mennek el az emberek 1-2-3 óra körül, végül már csak a közvetlen családtagok maradnak.

2021. dec. 20. 11:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sok az egy óra lassúzás, szerintem 20 perc is bőven elég. Gondolj bele, hogy ez alatt kb. csak a párok tudnak táncolni, a szinglik majdnem mind ülni fognak.

Ha 17-kor kezdődik a vacsi, 1,5-2,5 órát számolj az evésre a fogások számától és a felszolgálás tempójától függően. Az idősebbek emésztenek is legalább egy fél órát a vacsi és a tánc között.

2021. dec. 20. 11:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek a 4essel, a gyakorlatban a lassúzás kb 1 nagyon max 2 számig érdekes, aztán aki nem táncol, az elkezd vagy a cigarettázó vagy az alkohol felé orientálódni, hogy ne legyen kellemetlen. Nem akarod kiüríteni a helyet...

A lassú romantikus részt én is az elejére venném, amíg még tart a templomi áhitat, aztán szépen organikusan lehet elerszteni a hajatokat ha már a szalonspicc is oldja a hangulatot.

Zárótáncot általában akkor szoktak ha a hely direkt ki akarja tenni a népeket, de ha nem kötelező, én tuti nem erőltetném.

Fáradtak lesztek akkorra, és azért elő sorban arra van az egész, hogy ti is és a család is jól érezze magát.

2021. dec. 21. 14:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem voltam egy olyan esküvőn sem, ahol órákig lett volna lassúzás. Szerintem az teljesen oké, ha megvan az ebéd / vacsi, utána egy kis szusszanásnyi idő beszélgetésre, vmi háttérzenével, ami nem a zenekar. Utána "ünnepélyes megnyitó" gyanánt egy számnyi keringő, utána kezdődik a buli, és 4-5 gyors számonként van egy lassabb dal, ami lassúzós, de nem keringőzene (hanem pl. olyan esküvőn, ahol retro zene megy, vmi szerelmes retro dal).
2022. jan. 3. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!