Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldanátok ezt meg?
Hagyományos lakodalmat szeretnénk, 17.00 órakor fog kezdődni vacsorával, utána jön a buli.
Egyből pörgős bulival nyitnánk a lakodalmat, viszont szeretnénk a torta után gyertyafény keringőt, lassú, romantikus zenéket is beilleszteni a lagziba. A gond az, hogy nem tudjuk ez mikor kerüljön sorra.
Éjfélkor biztosan nem, mert menyasszonytánc lesz.
Elvileg úgy terveztük, hogy 9 órakor jönne a torta, azután 1 óra lassúzás, gyertyás keringő stb, de így belegondolva nem tetszik, hogy 4 óra pörgés, 1 óra lassúzás, majd megint felpörgünk.
Ti hogyan oldanátok meg?
Az evés után ne rögtön jöjjön a lassú. Először legyen vidám buli és 2-3 óra után a lassú. És arra 1 óra túl hosszú. Fél óra untig elég. Aztán utána lehet egy kis szünet és utána még ismét bulis zene éjfélig.
Én így gondolom, de persze nincs nagy tapasztalatom benne.
1-es, menyasszonytánc mindig éjfélkor van.
A zárás meg hajnali 4-5 óra felé szokott lenni. És nem szokott zárótánc lenni, hanem fokozatosan mennek el az emberek 1-2-3 óra körül, végül már csak a közvetlen családtagok maradnak.
Sok az egy óra lassúzás, szerintem 20 perc is bőven elég. Gondolj bele, hogy ez alatt kb. csak a párok tudnak táncolni, a szinglik majdnem mind ülni fognak.
Ha 17-kor kezdődik a vacsi, 1,5-2,5 órát számolj az evésre a fogások számától és a felszolgálás tempójától függően. Az idősebbek emésztenek is legalább egy fél órát a vacsi és a tánc között.
Egyet értek a 4essel, a gyakorlatban a lassúzás kb 1 nagyon max 2 számig érdekes, aztán aki nem táncol, az elkezd vagy a cigarettázó vagy az alkohol felé orientálódni, hogy ne legyen kellemetlen. Nem akarod kiüríteni a helyet...
A lassú romantikus részt én is az elejére venném, amíg még tart a templomi áhitat, aztán szépen organikusan lehet elerszteni a hajatokat ha már a szalonspicc is oldja a hangulatot.
Zárótáncot általában akkor szoktak ha a hely direkt ki akarja tenni a népeket, de ha nem kötelező, én tuti nem erőltetném.
Fáradtak lesztek akkorra, és azért elő sorban arra van az egész, hogy ti is és a család is jól érezze magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!