Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan oldanátok meg a tortát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldanátok meg a tortát?

Figyelt kérdés

3 emeletes tortánk lesz, az alábbi ízeket gondoltuk ki:

Kókusz áfonya

Fahéj karamell

Fehércsokis maracuja

De felmerült bennünk a kérdés, hogy nem e kéne egy klasszikus csoki/vanília is? Közel 200 fős lakodalom lesz, 3 emelet a maximum, tehát nem lesz még egy plusz a vaníliának.

Ti mit tennétek? Áldozzuk fel az egyik szintet egy klasszikus íznek, vagy maradjon ez?

2021. szept. 14. 20:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
De, kéne klasszikus íz is. Nekem ezek idegenek. Kipróbálnám, de esküvői tortát ciki ott hagnyi, ha mégsem jön be.
2021. szept. 14. 20:27
 2/13 anonim ***** válasza:
44%
Mind a három elég rosszul hangzik. A fahéj karamellt kicserélném és biztos nem vaníliára.
2021. szept. 14. 20:32
 3/13 Sunshinedoll ***** válasza:
69%
Legyen olyan tortátok, amilyet ti szeretnétek.
2021. szept. 14. 20:34
 4/13 anonim ***** válasza:
95%

Őszintén, nekem szintén nem nyerte el a tetszésemet egyik íz sem, max. a maracujás.

Én is a fahéj-karamellt cserélném ki valami megszokottra, vagy esetleg legyen egy plusz, kisebb torta.

Ez csak az én véleményem, ti tortátok :)

2021. szept. 14. 20:58
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Én is a fahéj-karamellt cserélném le, de ha ti nagyon szeretnétek, akkor tartsátok meg. Az a tapasztalatom, hogy ennyi embernek úgyse lehet megfelelni, ezért inkább a ti igényeitek szerint döntsetek.
2021. szept. 14. 21:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az sem megoldás, ha egy emeletet cseréltek le közkedveltebbre, mert akkor meg mindenki abból akar enni. Legyen a menyasszonyi mellett még vagy kettő megszokottabb.
2021. szept. 14. 21:58
 7/13 anonim ***** válasza:
29%
Én hagynám így. Háromból lehet válogatni, szerintem finomak lesznek.
2021. szept. 14. 22:44
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenképp gondoltok a vendégekre akkor legyen külön egy pici torta mondjuk tejmentes (sokan vannak manapság tejérzékenyek) és legyen az a klaszikus íz. Sok esküvőn van egy fő és pár mini torta
2021. szept. 15. 00:18
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is a fahéj karamell nagyon rosszul hangzik. Legyen a teteje ami a ti kedvencetek, a többi meg közkedvenc íz.
2021. szept. 15. 00:19
 10/13 A kérdező kommentje:

Igazából a fahéjas karamellás a legfinomabb :) Mandula alapú, vegán és laktózmentes. Tényleg nagyon finom, pedig én nem vagyok oda a karamelláért, de rávett a párom hogy megkóstoljam, és valóban nagyon finoman el van dolgozva a két ízvilág.

Köszönöm szépen a válaszokat, erre a külön sütikre nem gondoltunk, ez még szóba jöhet :)

2021. szept. 15. 03:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!