Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldanátok meg a tortát?
3 emeletes tortánk lesz, az alábbi ízeket gondoltuk ki:
Kókusz áfonya
Fahéj karamell
Fehércsokis maracuja
De felmerült bennünk a kérdés, hogy nem e kéne egy klasszikus csoki/vanília is? Közel 200 fős lakodalom lesz, 3 emelet a maximum, tehát nem lesz még egy plusz a vaníliának.
Ti mit tennétek? Áldozzuk fel az egyik szintet egy klasszikus íznek, vagy maradjon ez?
Őszintén, nekem szintén nem nyerte el a tetszésemet egyik íz sem, max. a maracujás.
Én is a fahéj-karamellt cserélném ki valami megszokottra, vagy esetleg legyen egy plusz, kisebb torta.
Ez csak az én véleményem, ti tortátok :)
Igazából a fahéjas karamellás a legfinomabb :) Mandula alapú, vegán és laktózmentes. Tényleg nagyon finom, pedig én nem vagyok oda a karamelláért, de rávett a párom hogy megkóstoljam, és valóban nagyon finoman el van dolgozva a két ízvilág.
Köszönöm szépen a válaszokat, erre a külön sütikre nem gondoltunk, ez még szóba jöhet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!