Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy kb 35 fős esküvő 2021-ben, minimális pénzből kihozva?
Csak a hivatalban lenne ceremónia, templomi esküvő nem lenne. Ezen kívül max 35 vendég lenne összesen.
Mindent bérelnénk, de a lehető legkevesebb pénzért, és csak pár órás vacsora lenne, aztán mindenki menne a dolgára. Se vőfély, se egyéb "nyalánkságok" nem játszanak. Próbáljuk minél kevesebb pénzből összehozni, mert közben meg lakásra gyűjtünk. Keleti megyeszékhelyen lenne. Köszi nektek.
Jah igen, a virág.
Ha nem elég csak egy csokor a menyasszonynak meg egy kis kitűző a férjnek, hanem mondjuk a tanúknak is akartok, meg a koszorús lányoknak (ha lesz), meg extra asztal dísz a házasságkötő terembe, az étterembe, dobó csokor, virág díszítés az autóra, az hirtelen plusz 100.000 is lehet. Nagyon drága a virág!
Nekem volt egy egyszerű csokrom, férjemnek kitűző, és ennyi.
Az asztalokra úgy oldottuk meg, hogy előző nap bementünk a lidlbe és az összes rózsacsokrot megvettük, azokat rakosgattuk szét szépen ízlésesen poharakban az asztalokon.
11
Na ez pl nekem nem fért volna bele. Az esküvő előtt egy nappal, még én díszítek??? 😵😵 Nekem ez furcsa.
Miért mi baj azzal ha maguk teszik ki a rózsákat az asztalra?? Nem koltozkodest vallaltak
Előző napra én pl még nem ütemezés se fodrászt se sminkest
Kozmetikus korábban
Rá kell pihenni előre...,??
Wellness központban
Értem
Mi sokan nem így készülünk
Bár 10 percre magam is befekszem előtte szoliba
Vagy mert igény nincs rá vagy alapból nem olyan színvonalon élünk hogy az esküvő költségei utána nászút és még egy wellness előtte hogy igazán sima legyek a nagy napon...
Valóban nem vagyunk egyformák
De itt pont az alacsony költségvetésű esküvő van firtatva. Ott valószínűleg nem wellness központban készülnek előtte.
Szombaton volt az esküvő, pénteken én délig még dolgoztam.
Sztem se milliokban lesz mérhető egy ekkora vacsora
Nekünk péntek délután lesz Talán a csütörtököt már kiveszem hogy tudjuk intézni a dolgokat
És valóban egy szoli
Fodrász és smink aznap reggel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!