Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül egy kb 35 fős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy kb 35 fős esküvő 2021-ben, minimális pénzből kihozva?

Figyelt kérdés

Csak a hivatalban lenne ceremónia, templomi esküvő nem lenne. Ezen kívül max 35 vendég lenne összesen.

Mindent bérelnénk, de a lehető legkevesebb pénzért, és csak pár órás vacsora lenne, aztán mindenki menne a dolgára. Se vőfély, se egyéb "nyalánkságok" nem játszanak. Próbáljuk minél kevesebb pénzből összehozni, mert közben meg lakásra gyűjtünk. Keleti megyeszékhelyen lenne. Köszi nektek.

2021. okt. 25. 22:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Jah igen, a virág.

Ha nem elég csak egy csokor a menyasszonynak meg egy kis kitűző a férjnek, hanem mondjuk a tanúknak is akartok, meg a koszorús lányoknak (ha lesz), meg extra asztal dísz a házasságkötő terembe, az étterembe, dobó csokor, virág díszítés az autóra, az hirtelen plusz 100.000 is lehet. Nagyon drága a virág!

Nekem volt egy egyszerű csokrom, férjemnek kitűző, és ennyi.

Az asztalokra úgy oldottuk meg, hogy előző nap bementünk a lidlbe és az összes rózsacsokrot megvettük, azokat rakosgattuk szét szépen ízlésesen poharakban az asztalokon.

2021. okt. 26. 09:44
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

11

Na ez pl nekem nem fért volna bele. Az esküvő előtt egy nappal, még én díszítek??? 😵😵 Nekem ez furcsa.

2021. okt. 26. 11:09
 13/19 anonim ***** válasza:
65%

Miért mi baj azzal ha maguk teszik ki a rózsákat az asztalra?? Nem koltozkodest vallaltak

Előző napra én pl még nem ütemezés se fodrászt se sminkest

Kozmetikus korábban

Rá kell pihenni előre...,??

2021. okt. 26. 11:14
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Hát szerintem igen. Hofeher ruha, tehát szoli minimum. Én egy wellnes központban készültem rá, előttevaló nap! Es nem azt irtam, hkgy baj, habem, hogy furcsa, es számomra elképzelhetetlen
2021. okt. 26. 11:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Wellness központban

Értem

Mi sokan nem így készülünk

Bár 10 percre magam is befekszem előtte szoliba

Vagy mert igény nincs rá vagy alapból nem olyan színvonalon élünk hogy az esküvő költségei utána nászút és még egy wellness előtte hogy igazán sima legyek a nagy napon...

Valóban nem vagyunk egyformák

2021. okt. 26. 11:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

De itt pont az alacsony költségvetésű esküvő van firtatva. Ott valószínűleg nem wellness központban készülnek előtte.

Szombaton volt az esküvő, pénteken én délig még dolgoztam.

2021. okt. 26. 12:13
 17/19 anonim ***** válasza:

Sztem se milliokban lesz mérhető egy ekkora vacsora

Nekünk péntek délután lesz Talán a csütörtököt már kiveszem hogy tudjuk intézni a dolgokat

És valóban egy szoli

Fodrász és smink aznap reggel

2021. okt. 26. 13:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Miért nem csináltok batyus esküvőt? Igy lehet a legolcsobban meguszni:)
2021. okt. 26. 21:01
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon minimálból szeretnéd kihozni, akkor polgári esküvő + bográcsozás vagy hidegtálazás valami ismerős / rokon házánál. Ha az nem opció, mert senkinek sincs háza vagy akkora kertje / étkezője, akkor sztem úgy lehet a legjobban kijönni, ha elmentek valami kevésbé puccos étterembe a la carte rendelni, ha az nektek opció, hogy nem lesz csak nektek kibérelve az egész hely, és mondjuk nem csiricsáré kilós fehér habosbabos ruhád van, mert akkor eléggé le fogják venni az étteremben, hogy ez esküvői vacsi, és feláraznak.
2021. nov. 19. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!