Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van Sebestyén Balázsnak hogy esküvőn a fotós ne kapjon enni?
Annak mindig mindenben igaza van, ő az ország Szent embere, mert az mindenkit kíméletlenül, büntetlenül kifigurázhat.
Szent Balázs:):):).
Youtubeon még fellelhető egy videó: https://www.youtube.com/watch?v=2ewL4W5gQ40
Amikor balázs észt oszt mindig ez jut róla eszembe, köztük a mikrofonba fingós jelenet. Szerintem eltelhet bármennyi idő, az ember sokat nem változik jellemben. Aki visszafogottabb jellemű, az később is az, aki nemtörődöm, az később is ezt a jellemvonást viszi tovább. Így aztán gyorsan el is döntöttem magamban, mennyire találjam hasznosnak az ő véleményét erről, vagy bármi másról. Az olyan emberek, akik nem azt az értékrendet képviselik amit én, azok felejtősek, de mindenki megtalálja a maga körét.
Szerintem tirpákság nem adni enni a fotósnak, mégis azért egész nap ott van... és értsük ezt úgy, hogy egész nap, sokszor a készülődéstől kezdve az hajnalig tartó buliig. Azért amikor nálunk volt lakásfelújítás, a kőműves nem volt annyit ott napi szinten - de mondjuk mi akkor is adtunk legalább pogácsát, és megkérdeztük, kérnek-e szendvicset... bár lehet, mi vagyunk fordítva bekötve.
Mondjuk nem a főasztalokhoz ültetném őket le, és nem az egész esküvői menüt adnám oda nekik, hanem vmi "lebutított", de mégse "nesze bmeg, egyé' száraz kenyeret vízzel" verziót... alkoholt mértékkel, mégis a munkavégzésükre van kihatással, ami meg az én emlékeimre van kihatással.
Balázs egy unintelligens, túlértékelt senki.
Fotós vagyok, benne van a szerződésemben, hogy hat órát meghaladó megbízás esetén alkoholmentes italt és ételt biztosít a megrendelő, sőt az is, hogy ez megegyezik azzal amit a násznép fogyaszt, továbbmegyek ezt a násznéppel vegyülve fogyaszthatom el.
Nem azért van ez így mert én vendégnek gondolom magam (bár a vendéglátó szempontjából az vagyok), hanem azért mert sokkal könnyebb annak a násznépnek az önfeled szórakozását fényképezni aki megszokta, hogy mi ott vagyunk, eszköz van a kezünkben és használjuk is azt. Ha valahonnan kintről kell bejönni, akkor komoly esély van rá, hogy lemaradunk valamiről, illetve a násznép is másképp kezd viselkedni, mert látják, hogy bejött a fotós, sejtik, hogy valami történni fog. Mondjuk nálam eleve olyan kapcsolat alakul ki a legtöbb esetben az ifjú párral, hogy fel sem merül kérdésként, hogy kapunk-e vacsorát, vagy, hogy mit. Többszáz esküvőn vagyunk túl, szinten minden évből van 2-3 olyan pár akikkel azóta is összejárunk, közös programokat csinálunk stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!