Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Igaza van Sebestyén Balázsnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van Sebestyén Balázsnak hogy esküvőn a fotós ne kapjon enni?

Figyelt kérdés
Azok az érvei hogy a fotós ne üljön le a családtagjaihoz, barátaihoz, illetve a fotós munkát végezni megy oda, elvégzi a munkát és megkapja a fizetését.
2021. okt. 20. 12:09
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
83%

Annak mindig mindenben igaza van, ő az ország Szent embere, mert az mindenkit kíméletlenül, büntetlenül kifigurázhat.

Szent Balázs:):):).

2021. okt. 20. 21:09
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Youtubeon még fellelhető egy videó: https://www.youtube.com/watch?v=2ewL4W5gQ40

Amikor balázs észt oszt mindig ez jut róla eszembe, köztük a mikrofonba fingós jelenet. Szerintem eltelhet bármennyi idő, az ember sokat nem változik jellemben. Aki visszafogottabb jellemű, az később is az, aki nemtörődöm, az később is ezt a jellemvonást viszi tovább. Így aztán gyorsan el is döntöttem magamban, mennyire találjam hasznosnak az ő véleményét erről, vagy bármi másról. Az olyan emberek, akik nem azt az értékrendet képviselik amit én, azok felejtősek, de mindenki megtalálja a maga körét.

2021. okt. 20. 22:49
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen a fotós és a ceremóniamester is kapott vacsorát, ültetőkártyával, külön voltak az egyik asztal végében. Eszembe se jutott volna ilyen proliság, hogy ne kapjanak a vacsorából.
2021. okt. 24. 00:12
 34/42 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem abban az esetben lehet ez jogos, ha adnak a fotósnak annyi szabadidőt, hogy el tudjon menni rendesen enni valahova a környéken / meg tudjon enni nyugiban vmi otthonról csomagolt kaját, vagy ha nem kap kaját, akkor tudjon magának valamit rendelni. Ha elvárjuk, hogy minden percben ugrasztható legyen, akkor viszont illik megvendégelni.
2021. nov. 19. 17:27
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Mi szabolcsiak vagyunk, itt el sem tudnám képzelni, hogy ne legyen megvendégelve. Felénk úgy szokás, hogy van egy félreeső külön asztal, oda tud leülni a fotós, ceremónia mester, zenekar, videós stb. Nálunk őket is illik megvendégelni. Általában így is csak 15-20 perc szünetet tartanak pár óránként (amikor nincs nagy élet épp, pl evés közben), de addig legalább van egy saját székük, meg egy kis kaja előttük. Mégis csak ott vannak hosszú órákig.
2021. nov. 20. 19:35
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tirpákság nem adni enni a fotósnak, mégis azért egész nap ott van... és értsük ezt úgy, hogy egész nap, sokszor a készülődéstől kezdve az hajnalig tartó buliig. Azért amikor nálunk volt lakásfelújítás, a kőműves nem volt annyit ott napi szinten - de mondjuk mi akkor is adtunk legalább pogácsát, és megkérdeztük, kérnek-e szendvicset... bár lehet, mi vagyunk fordítva bekötve.

Mondjuk nem a főasztalokhoz ültetném őket le, és nem az egész esküvői menüt adnám oda nekik, hanem vmi "lebutított", de mégse "nesze bmeg, egyé' száraz kenyeret vízzel" verziót... alkoholt mértékkel, mégis a munkavégzésükre van kihatással, ami meg az én emlékeimre van kihatással.

2022. jan. 3. 11:50
 37/42 anonim ***** válasza:
Sziasztok ha már itt ennyien voltatok egy fotós kérdésnél, gondoltam nem írok ki emiatt újat, hátha visszajöttök erre is reflektálni. Nálunk 16-kor kezdődik a polgári,majd 18:30-kor a vacsi. Arra gondoltam 16-18-ig fogadnék fotóst, csak hogy mégis a szertartásról és utána készüljön pár minőségi fotó. Tudom, ezt így teljes mértékben lehetne csak süti kínálással lerendezni a fotós felé, hiszen vacsorára már nem is lenne ott. Viszont. Ez a fotós lány volt kolleganőm (akit nagyon bírtam) barátnője. Tőle is kértem el nemrég a fotós elérhetőségét (bár még nem hívtam fel). Szerintetek milyen ötlet mondani volt kolleganőmnek, hogy ha van kedve jöjjön el a fotós barátnőjével "megnézni"? Ez esetben akkor már a vacsira is leültetném Őket. Vagy ez csak egy felesleges túlbonyolítás szerintetek? Köszi ha valaki segít ebben dönteni.
2022. szept. 29. 08:24
 38/42 anonim ***** válasza:
Illetve akkor vacsi után is nyilván addig maradnának, ameddig akarnak. Vagy egyedül volt kolleganőm abban a két órában míg dolgozik a barátnője addig kellemetlen lenne? Szerintem ellenne imádja az esküvőket. Talán a fotós is szívesebben jönne, vagy épp ellenkezőleg zavarná munka közben? Nem tudom...😅
2022. szept. 29. 08:31
 39/42 anonim ***** válasza:
Balázs egyébként egy túlértékelt, pojáca. Abszolút nem intelligens amit csinál. Tökéletes lenyomata a hazai viszonyoknak, hogy mennyien hallgatják és tekintenek rá valamiféle félistenként. Szerintem alap, hogy a szolgáltatók (akik ott vannak a vacsora alatt) ugyanabban a vendéglátásban részesülnek mint a vendégek (a helyszín/étterem/catering szempontjából a szolgáltató ugyanolyan vendég mint a többi).
2022. szept. 29. 13:09
 40/42 anonim ***** válasza:

Balázs egy unintelligens, túlértékelt senki.

Fotós vagyok, benne van a szerződésemben, hogy hat órát meghaladó megbízás esetén alkoholmentes italt és ételt biztosít a megrendelő, sőt az is, hogy ez megegyezik azzal amit a násznép fogyaszt, továbbmegyek ezt a násznéppel vegyülve fogyaszthatom el.

Nem azért van ez így mert én vendégnek gondolom magam (bár a vendéglátó szempontjából az vagyok), hanem azért mert sokkal könnyebb annak a násznépnek az önfeled szórakozását fényképezni aki megszokta, hogy mi ott vagyunk, eszköz van a kezünkben és használjuk is azt. Ha valahonnan kintről kell bejönni, akkor komoly esély van rá, hogy lemaradunk valamiről, illetve a násznép is másképp kezd viselkedni, mert látják, hogy bejött a fotós, sejtik, hogy valami történni fog. Mondjuk nálam eleve olyan kapcsolat alakul ki a legtöbb esetben az ifjú párral, hogy fel sem merül kérdésként, hogy kapunk-e vacsorát, vagy, hogy mit. Többszáz esküvőn vagyunk túl, szinten minden évből van 2-3 olyan pár akikkel azóta is összejárunk, közös programokat csinálunk stb...

febr. 11. 21:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!