Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői stressz alatt híztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői stressz alatt híztam pár kg-t és most szűk a ruha? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Masfel kg híztam de a ruhán sajnos látszik. 1 hét múlva esküvő. Villám diéta segíthet?
2021. okt. 16. 19:47
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Mennyi pàr kgt?
2021. okt. 16. 19:56
 2/10 anonim válasza:
100%
Kétlem hogy másfél kg ennyire meglátszana, de amúgy ja, 1 hét alatt simán lemehet ha visszaveszel kicsit, este már nem eszel stb.
2021. okt. 16. 19:57
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Előtte 1-2 nappal igyál keveset, tudom ez nem egészséges de talán a ruha problémán segíthet.
2021. okt. 16. 19:58
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Pár alkalom edző terem s kevesebbet egyél, inkább zöldségeket fogyassz s sok vizet. De ha egy hétig vízhajtót iszol az is segít ilyen minimális súly s idő alatt látványos s nem árt.
2021. okt. 16. 19:59
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Ennyi nem kellene h meglátsszon én pár napig csak vízet innék.
2021. okt. 16. 20:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy hét alatt simán le lehet adni a testsúly 5-10%-át is, csak éppen k.rvára egészségtelen és megterheli a szerveztet (főleg ha jojóztatod a testsúlyod).

Ha mindenáron "ég a ház", akkor állj át csirkemell-zöldség diétára, gyümölcsből csak alacsony cukortartalmú és próbálj meg 2-3 kardiót beiktatni. Növeld a vitamin és nyomelembeviteled az ajánlott mennyiség 150%-ára (kivéve zsírban oldódók!) és az esküvő előtt napon már egyél szénhidrátot is mert úgy kimerül a szervezeted hogy nem fogod bírni a lagzit. Ne egy úgy állj a nagy napon az oltár elé hogy szédelegsz az éhségtől.

2021. okt. 16. 20:56
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem csak be vagy vizesedve, az tényleg tud látványos lenni. Igyál sok sok vizet, az kihajtja a visszatartott vizet, és kerüld a szénhidrátot és a sós ételeket, mert az megköti.
2021. okt. 16. 20:58
 8/10 anonim ***** válasza:
3-4 nap fasting, keress ra a neten, water fasting
2021. okt. 16. 21:07
 9/10 anonim ***** válasza:
66%

Azért az, hogy ne egyél napokig nem opció mivel a vérnyomásod ingadozhat tőle s amúgy is feszült lehetsz majd a lagzi miatt ott meg gondolkodom szeretnél normalisan enni s ne légy rosszul tőle hogy 4 napig nem eszel ott meg kajálsz normál adagot s futkosol wcre tőle mert újraindul az anyagcseréd.

Vízhajtó, sok zöldség, mozgás.

2021. okt. 16. 21:36
 10/10 anonim ***** válasza:
1,5 kg :D Az semmi, attól nem kéne szűknek lennie a ruhának.
2021. okt. 17. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!