Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Adnátok ötleteket, mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok ötleteket, mivel lehetne feldobni, különlegessé tenni egy esküvőt? Lenn még leírok pár dolgot, és az alapján tudnátok tippet adni, mivel lehet egy esküvőt kicsit kimozdítani az unalmas sémából?

Figyelt kérdés

- Romantikus hangulatot sszeretnénk, alternatív stílusú esküvő nem a mi világunk.

- Egyházi szertartás nem lesz.

- Betanult keringő lesz. Mindketten szeretnénk ezt, így elhagyhatatlan.

- Falusi lagzi, vőfély, mulatós zene, menyasszonytánc: nem lesz.

- Vendégek száma nagyon maximum 50 fő, de lehet csak 30. Nem hívunk meg minden rokonty csak akivel szorosabb a kapcsolat.

A fentiek fényében mivel dobhatnánk fel az esküvőt? Azért szeretném feldobni, mert az untig ismert séma, hogy ceremónia aztán ünneplés (ami a kaja + tánc), elborzaszt engem. Nem akarok ilyen szinten tucat esküvőt, amit utána mindenki elfeljt. Annyira jó lenne emlékezetesebbé, különlegesebbé varázsolni. Valami programváltoztatással.

Kaptam tanácsként, hogy legyen piknik étterem helyett, de nagyon nem vágyom piknikre.

Kaptam már azt is tanácsként, hogy ugorjunk ki egy repülőből, de ez komolytalan tanács, és nem akarok extrém sportot beleövezni, nem is jellemző ránk az ilyesmi. Amúgy ő ki merne ugrani, de én nem mernék.

2021. szept. 29. 12:44
 1/6 anonim ***** válasza:
5%
Nyomottass utána hátha kiderül hogy megcsald. Majd vetitsd le a baszneobek, azt bem fogjak elfelejteni.
2021. szept. 29. 12:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Az emlékezetes lenne, de nem csal meg, plusz akkor esküvő előtt szakítanék.
2021. szept. 29. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
Szuleim eskuvojen voltak ilyen vetelkedok, meg vicces feladatok, amiket meg kellett csinalniuk ujdonsult hazasokkent. Nekik mondjuk adott is volt a nasznep hozza, akik batran reszt vettek az egeszben.
2021. szept. 29. 12:57
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Bocsnat, a lagzin voltak ezek, nem a szertartason! :D
2021. szept. 29. 12:58
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
Nekünk is tucat esküvőnk lesz: polgári, majd étterem és tánc dj-vel, szintén kb 40 fő. Mi nem fogjuk elfelejteni, ez biztos:) és a hozzánk közel állók sem.
2021. szept. 29. 13:04
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Csináljatok szabadulószobát.
2021. szept. 29. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!