Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok ötleteket, mivel lehetne feldobni, különlegessé tenni egy esküvőt? Lenn még leírok pár dolgot, és az alapján tudnátok tippet adni, mivel lehet egy esküvőt kicsit kimozdítani az unalmas sémából?
- Romantikus hangulatot sszeretnénk, alternatív stílusú esküvő nem a mi világunk.
- Egyházi szertartás nem lesz.
- Betanult keringő lesz. Mindketten szeretnénk ezt, így elhagyhatatlan.
- Falusi lagzi, vőfély, mulatós zene, menyasszonytánc: nem lesz.
- Vendégek száma nagyon maximum 50 fő, de lehet csak 30. Nem hívunk meg minden rokonty csak akivel szorosabb a kapcsolat.
A fentiek fényében mivel dobhatnánk fel az esküvőt? Azért szeretném feldobni, mert az untig ismert séma, hogy ceremónia aztán ünneplés (ami a kaja + tánc), elborzaszt engem. Nem akarok ilyen szinten tucat esküvőt, amit utána mindenki elfeljt. Annyira jó lenne emlékezetesebbé, különlegesebbé varázsolni. Valami programváltoztatással.
Kaptam tanácsként, hogy legyen piknik étterem helyett, de nagyon nem vágyom piknikre.
Kaptam már azt is tanácsként, hogy ugorjunk ki egy repülőből, de ez komolytalan tanács, és nem akarok extrém sportot beleövezni, nem is jellemző ránk az ilyesmi. Amúgy ő ki merne ugrani, de én nem mernék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!