Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet tényleg különlegessé tenni egy esküvőt illetve az utána lévő programot ha csak két tanus az esküvőnk?
Na, erre én is kíváncsi vagyok, mert így első hallásra ez reménytelennek tűnik.
Az érzés, amit akkor átélsz, az valószínű, hogy különleges lesz számodra. De ezt rajtad kívül nem fogja más tapasztalni. Egyéb hókuszpókuszt meg egymásnak kitalálni? az maga a szánalom... hiszen pont azért kéttanús az esküvő, mert minden sallangot kerülni akartok.
Ha Budapest, akkor hajón lévő étteremben például, vagy a Citadellánál a Búsuló Juhász étteremben, vagy a Városligetben van a Robinson, ami a tavon van rajta, és nagyon hangulatosan van kivilágítva.
Az amúgy, hogy mi a különleges, annyira egyéni, teljesen függ tőletek, hogy nektek mi az, ami tetszik. Lehet egy olyan hely is, ahova szép közös emlékek kötnek titeket, annál különlegesebb szerintem nem is kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!