Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez így szép lesz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így szép lesz?

Figyelt kérdés
Párommal szűk körben tervezzük esküvőnket. Úgy szeretnénk hogy egy meghitt polgári szertartás amelyet abban az étteremben tartanánk ahol aztán vacsizunk egyet. A szertartás után pezsgőzés és torta szeletelés. Majd tényleg csak a legközelebbi hozzátartozókkal egy meghitt vacsora.
2010. aug. 31. 14:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Bizony-bizony :)
2010. aug. 31. 15:22
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem teljesen.

Az esküvöre több ember lenne mint majd a vacsira, de egyhelyen tartjátok.

ezt én nem tartom túl jó ötletnek.

föleg hogy tortázás is lesz utánna.

a probléma: meghívtok 20 embert az egészre, majd a tortázás után csak 10-nek lesz vacsi. mit csináltok azzal akik bele merülnek a tortázás alatt a beszélgetésbe, ott álnak, jön a vacsi. akkor haza kölditek öket?

azt hiszem ilyenkor az emberek szertnek kicsit hosszabban a többiekkel akiket ritkán látnak beszélgenti stb... nem küldhetitek haza öket, önekik viszont ofggalmuk sem lesz hogy most mi van. ott fognak állni mint szamár a hegyen és kaját nem kapnak.

ha így akarod akkor ne egy helyen legyen a vacsi meg a szertartás, vagy aki a szertartásra megy az a vacsira is hivatalos legyen.

2010. aug. 31. 15:22
 13/19 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszadó!

Alap helyzetben egyetértenék veled de mivel a családom két részre oszli anyai apai és a kettő látni se bírja egymást így szóba se jöhet hogy annyira leállnának bratyizni egymással:):) Már az i csoda lesz ha probléma nélkül lezajlik és eljönnek egyáltalán

2010. aug. 31. 15:26
 14/19 A kérdező kommentje:
Szóval csak az apai részről jövő vendégek lennének csak a szertartásra azt is csak azért hogy "neve legyen a gyereknek". Tudom nagyon csúnyán hangzik de hidd el én még rosszabbul érzem magam amiatt hogy ez a helyzet így van. Nem jó hallani mikor anyum panaszkodik, hogy a keresztanyám meg a saját apám úgy elmennek mellett hogy nem is köszönnek neki pedig anyum mindig rájuk köszön.
2010. aug. 31. 15:29
 15/19 anonim ***** válasza:
77%

Ilyen önző családot nem is szabad meghívni. Ez csak rólatok szól, értetek van az esküvő, ennyi időre igazán megemberelhetnék magukat...

Jah, és nehogy Te érezd rosszul magad emiatt, csak Ők tehetnek róla.

2010. aug. 31. 15:33
 16/19 A kérdező kommentje:
Igen én is gondoltam rá de hát nem is tudom. Párom nem szeretné ha keresztanyámék ott lennének de azért mégis..nem szeretném évekig hallgatni a dolgot
2010. aug. 31. 15:46
 17/19 A kérdező kommentje:
Sőt! Egy alkalommal évekkel ezelőtt apukám azt mondta el sem jön az esküvőmre...hát nagyon remélem, hogy nem mondta komolyan...csak olyankor ilyen mikor iszik..ritka pillanatok egyikével józan pillanatában sajnálatraméltóan magányos
2010. aug. 31. 15:48
 18/19 anonim ***** válasza:

èn itt még mindig úgy érzem gázos lesz ha valaki tovább marad és elkezdik felszolgálni a kaját.

Az hogy ki kit bír nem szempont, de te fogod megszívni. vagy meg sem hívd vagy a polgárit rakd máshova.

vagy, polgárit rakd déleöttre akkor süti vágás aztán szabad foglalkozás, akkorra mindenki eltiplizik meddigre a vacsi jön, annak nem kell túl késön lennie.

2010. aug. 31. 16:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Jól értem,hogy apud rokonságát csak a szertartásra hívod meg,anyudé pedig vacsit is kap? Ezt mi alapján döntötted el,hogy melyik bagázs maradhat és melyiknek kell menni? Tényleg hülyén néz ki ez a dolog.Sok olyan esküvőn voltam,ahol elvált szülők gyerekei házasodtak és mindenki képes volt megoldani az ültetéssel,hogy még véletlenül se kerüljenek össze olyan emberek,akik utálják egymást.
2010. aug. 31. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!