Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvő előtt mennyi idővel célszerű a hivatalba időpontot foglalni, éttermet foglalni, fotós stb?
Hivatalosan anyakönyvvezetőhöz időpontot maximum egy évvel a dátum előtt lehet foglalni - nem tudom, mennyire rugalmasak ilyen téren amúgy, de a mi városunkról tudom, hogy ebben atomszigorúak.
Amúgy attól függ, mit akartok. Ha nagy lagzit igazán jó szolgáltatókkal, akkor most el kéne kezdeni. Amúgy is, ha nem akartok rohanni, érdemes minél hamarabb, aztán hátradőlni, és élvezni a munka gyümölcsét.
Mi augusztusban házasodtunk. Az éttermet majdnem egy évvel előtte, szeptemberben foglaltuk le.
Anyakönyvvezetővel beszéltünk (szintén szeptemberben), ő azt mondta, ha az étterem megvan, és már tudjuk az időpontot, akkor beír, de még csak ceruzásan, és majd fél évvel a tervezett esküvő előtt menjünk be, akkor hivatalosan is beír, (aztán még egy megbeszélés volt egy hónappal előtte).
A fotóst is lefoglaltuk már szeptemberben. Ruhát márciusban kezdtem próbálni, de végül varrattam, júniusban voltam először a varrónőnél. Fodrászom nem volt, hosszú göndör hajam van (de állítólag a fodrászt is fontos időben lefoglalni). Sminkest két hónappal előtte kerestem. Torta és süti ügyben két hónappal előtte beszéltünk a cukrásszal, csokor és autódísz és autó bérlés egy hónappal esküvő előtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!