Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha nincsen?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Olyan kérdésem lenne hogy polgári esküvőt szeretnénk a párommal csinálni. És van időpont is hogy ma megyünk az anyakönyvvezetőhöz. Mondta hogy mit kell vinni de viszont az baj ha páromnak nincsen itt Magyarországon a anyakönyvi kivonata? Nekem meg anyuméknál van valahol de meglepetésként szeretnénk őket meghivni de igy nemtudom milyen meglepetes lesz. Vagy az nembaj hogy nincsen nálunk először a talalkozásnál?

2021. szept. 15. 01:04
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Baj. Mindenképpen pótolnotok kell később.
2021. szept. 15. 01:20
 2/3 anonim ***** válasza:
86%
Kérd ki a Kormányhivatalból!
2021. szept. 15. 05:27
 3/3 anonim ***** válasza:
90%
Ha Magyarországon születtetek, akkor kérhettek az anyakönyvvezetőnél másolatot. Nekem sem volt meg, az alkoholista apám anno jól eltűntette... így az anyakönyvvezető helyben nyomtatott nekem másolatot, már nem is illetékköteles.
2021. szept. 15. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!