Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vőfély vagy ceremóniamester?
Figyelt kérdés
Jövő évben lesz az esküvőnk.
Nem tudjuk eldönteni, hogy melyiket válasszuk.
Melyiknek mik az előnyei és hátrányai?
Voltam mindkét fajta esküvőn, és valahogy a vőfély szimpatikusabb volt, mert ő tényleg szòrakoztatta a népet.
Viszont a násznép nagyon vegyes lesz...
2021. szept. 14. 16:45
11/12 anonim válasza:
Azt válasszátok, amelyik jobban illik a ti és az esküvőtök stílusához. A vőfély akkor jó, ha szeretitek a hagyományokat, a magyarosabb dolgokat. Nekem elég unszimpatikus figurák ők, én kellemetlenül érezném magam a versektől, amiket mondogatnak, de van, akinek vicces. A kedvencem egy lakodalomban az a vőfély volt, aki az évek óta elvált és rossz viszonyban lévő anyóst és apóst csókolóztatta volna :D A ceremóniamester modernebb, elegánsabb figura. Ha sikerül jól választanotok, rengeteg terhet levesz a vállatokról. Nálunk ceremóniamester volt, többször összeültünk vele megbeszélni az esküvő részleteit. Segített irányítani a násznépet, mindenki tudta, mikor milyen esemény következik. Kommunikált a fotóssal, a zenekarral, felkonferálta a dolgokat, követte és módosította az eseménytervünket, amit én addigra már hússzor elfelejtettem.
12/12 anonim válasza:
#8!
Milyen megjelenésről írsz? Mint egy paraszt ember úgy néz ki, kalap csizma és egy bot ami tele van szalagokkal. Ezen mi tetszik? Nem járok esküvőjére ilyenek miatt. Egy paraszt ember szakállas vicceket mind, vacsorakor Ódát ordibál, vicc az egész. Sokan nem szeretik sem ezt sem a másik ceremónia bohócot, mert mind a kettő 🤡.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!