Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok, kinek lesz jövőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kinek lesz jövőre esküvője? Hogyan tudjàtok kivàrni? Izgatottak vagytok miatta?

Figyelt kérdés

Nekem jövő június végén lesz, de annyira várom. Minden nap téma nálam az esküvő stb...de annyira messze van még :(

Ti hogyan élitek ezt meg?

2021. aug. 22. 09:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nem csak erről szól az életem.
2021. aug. 22. 10:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Jövő októberben lesz és nagyon várom, bár van még egy-két elintéznivaló (leginkább hogy hozatom ide a rokonságot és a barátaimat a bolygó legkülönbözőbb pontjairól).

A várakozással viszont nincs probléma. Elég sűrű életem van (a párom, család, barátok, munka, utazás, hobbik, programok), szóval bőven van mivel elfoglalnom magam és nem a várakozás teszi ki a napjaim nagy részét. Valamikor hetekig fel se merül.

2021. aug. 22. 10:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Addig még sok minden történhet.
2021. aug. 22. 10:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Én is dolgozom, nekem is van párom, vannak baràtaink, sok dolog van persze, de ettől függetlenül nagyon durván akarom már, hogy feleségül vegyen, illetve, hogy az átvett névvel mutatkozzak be, hogy egy család legyünk. És ezt nekem nagyon nehéz kivárni. Erre szerettem volna valami tanácsot kérni, hátha segít...
2021. aug. 22. 16:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem 2023 áprilisban lesz és nagyon várom. De jó érzés szervezni, kiélvezni a dolgokat, hiszen a szervezés része is olyan szép. De egyébként nyilván nem csak ezzel foglalkozom.
2021. aug. 22. 22:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Minél jobban várod annál rosszabb lesz. Ne gorcsolj rá annyira, engedd el addig amíg ténylegesen nincs közelebb az időpont.
2021. aug. 29. 05:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Kislany, addig nem akarsz szakitani? Lehet, hogy jobb sorsot tudnek neked biztositani.
2021. szept. 5. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!