Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi idő után hívnak be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után hívnak be személyes találkozóra polgari esküvőnél?

Figyelt kérdés
2 hónap múlva van a dátumunk de eddig csak az adatokat kapta meg online az anyakönyvezető ez is kb másfél hónapja volt és mondta hogy majd be hív de eddig semmi. Titeket mikor hívtak be személyesen? az esküvő előtt nem sokkal szokták?
2021. aug. 11. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk személyesen kellet mennünk a házasságkötési szándékot bejelenteni. Párom felhivta az anyakönyvvezetőt, a telefonálástól számítva egy hónapra kaptunk időpontot, és szeptember 10.-én lesz az esküvőnk. Aláírtuk a papírokat, megbeszéltünk mindent és legközelebb az esküvőn találkozunk. Remélem adtam választ a kérdésre. Ha nem, akkor kérdezz nyugodtan és válaszolok.
2021. aug. 11. 23:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Mi meg sosem voltunk szemelyesen mindent online kert ugyhogy a hazassagi szandek nekunk is be van adva csak azota semmi hir. :/ Mi a telefonalas utan 4 honapra kaptunk idopontott oktoberre lehet akkor ebben a honapban fog keresni hogy menjunk be szemelyesen. Gondolkoztam hogy felhivom hogy mikor varhato de lehet butasag…
2021. aug. 11. 23:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egész nyugodtan telefonálj. A helyedben biztosan ezt tenném.

Egyébként úgy tudtam, hogy a a házasságkötési szándékot csak személyesen lehet beadni úgy, hogy mind a két fél megjelenik. Bár az is lehetséges, hogy térségenként változik, illetve a covid is közbeszólhat ezügyben.

2021. aug. 12. 00:13
 4/6 A kérdező kommentje:

Felhivom akkor. :)

Budapest 13.kerulet egyebkent

nem tudom hogy mukodott elotte lehet tenyleg a covid miatt nem hivott be egybol igazabol az anyakonyvi kivonatot es a szemelyiket is beszkenneltem neki es meg is kapta illetve ki kellett tolteni a szandekot is online. 🤷🏻‍♀️

2021. aug. 12. 00:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Ugyhogy mostmar csak a szemelyes talalkozo hianyzik es az eskuvo reszletei. Arrol pl semmit nem beszeltunk meg hany fo mit szeretnenk stb es nekem ez fura lenne ha utolso pillanatban fixalnank. :D
2021. aug. 12. 00:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is személyesen kellett menni bejelenteni a házasságkötési szándékot. Amikor felhívtam, rá nagyjából egy hónap múlva kaptunk időpontot, ott megbeszéltük a részleteket és szombaton lesz az esküvőnk.

Egyébként az anyakönyvvezető nekünk is mondta, hogy teljesen tele vannak, júliusban és augusztusban csak két szabad időpontjuk volt, ami azért nem áll messze a teltháztól. :))

Mi is Budapest, csak 7. kerület.

2021. aug. 12. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!