Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgari eskuvo iden , templomi es lagzi jovore ?
Mit gondoltok egy ilyenrol ?
A lagzira mar felra van teve az osszeg , de szeretnenk sajat hazba koltozni, ahoz pedig szeretnenk felvenni a babavaro hitelt , mert azzal egyutt megvolna a hazra es a frlujitasokra a penzunk .
A lagzit meg foleg a helyszin miatt terveztuk jovore , mert az iden mar nem volt szabad hetvege ..,
Ti tudjátok de én a hitel miatt nem vennék el senkit, élettársi kapcsolatban is vannak lehetőségek főleg ha már születik gyerek is. Az esküvő pénzt a házra félre tenném és gyűjtenék hozzá még. Másrészt pedig ezt az esküvőt nem tartom jónak. Váláson már túl vagyok.
Ti tudjátok!
Igen szomorúnak tartom, hogy kell a hitel, de azért a rongyrázós lagzi az nagyon fontos… prioritások. Csak mosolyogni tudok ezen.
Viszont ha nektek ez így jó, akkor csináljátok, nekem nem ártotok vele.
Szerintemis szomoru hogy kell a hitel , de mikor 35-40 millioert adnak egy 3 szobas hazat egy kisebb telken es nem akarsz meg 10 ebvet varni arra hogy osszekapard a maradekpenzt akkor fel kell venni !
Mar 12 eve 2 allasom van amivelhavi 7-800 korul keresek + a baratnom 250 korul, devanegy szinvonal amit elunk , amegtakaritasunkbol meg kb 10 ev mulva lenne annyi penzunk hogy ne keljen hitel ,
A babavaro meg a csok meg pont jol jon mert ugy is3 gyereket szeretnenk …
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!