Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány forintból lehet a legolcsóbban esküvői bulit összehozni?
A lehető legeslegolcsóbban!
Kölcsön ruha, szabadtéri hely (vagy otthon, természetben, ismerősnél raktárban), házi vagy kevert bor olcsón, házi koszt, házi zene laptopról saját vagy kölcsönkért hangfallal.
Nem viccelek. Hogy lehetséges a legolcsóbban megoldani az egészet?
Köszönjük.
Mi gondolkodtunk rajta, hogy kerti party lesz. Egészen addig, amíg valaki fel nem vetette, hogy mi lesz eső esetén (sátor) és meg nem néztük a sátorbérlés árát.
Akkor döntöttünk az étterem mellett.
2 millió alsó hangon.
De tök mindegy, mert csak egy szarrágó ingyenélő sóher majom gondolkodik így...
A miénk olcsó volt. Apukám szabó, a ruhám és a férjem öltönye nászajándék volt tőle. Polgári ceremónia tanúkkal, semmi flanc csak az alapcsomag. Utána elmentünk egy felsőkategóriás steakhouse éterembe mi+tanúk+a tanúk párjai, mondtuk, hogy mindenki fogyasszon amit akar, nem sajnáltuk a pezsgőt és a prémium whiskeyt magunktól. Zene az volt, ami a helyen éppen szólt, nekünk megfelelt, még táncoltunk is, tökjó vilt a hangulat. Asszem végül 120 ezret fogyasztottunk, plusz borravaló, a nászajándék a tanúktól egy utazás volt hasonló értékben, szóval szerintem nullára jöhettünk ki.
Azóta se voltam jobb lagzin, mint a sajátom :)
100-120e nagyon kevés.
Nekem szükségem van legalább 1 millióra.
Minden pár/család 25-30 ezer forintot legalább adjon. Ez az illem.
Komolyan írta itt valaki hogy 5ezret adna? Hát hogy? Én ott felszólítanám helyben, hogy hékás, ez nem így megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!