Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ismerősöd, akik esküvő előtt és után sem költöztek össze? Mi értelme ennek?
Figyelt kérdés
Családon belül lesz szeptemberben egy ilyen esküvő, de nekem annyira érdekes ez a gondolkodás. 5 éve van együtt a pár, a pasi 30 éves a nő 28, mindketten még szülőknél élnek, hétvégente egymásnál alszanak meg ünnepekkor, illetve járnak együtt kirándulni/nyaralni, de konkrétan egy percet sem éltek együtt. Most esküvő után minden marad így, csak házasok lesznek. Közben külön-külön gyűjtenek házra, de ahogy beszélnek nekem nem az jön le, hogy együtt akarnának házat venni. Természetesen mindenki úgy éli az életét, ahogy szeretné és nekünk semmi beleszólásunk nincs, csak kiváncsi lennék mennyire szokványos az ilyen másoknál?2021. júl. 7. 13:28
1/4 anonim válasza:
Mi is hasonló helyzetben voltunk, albérletre nem akartuk kidobni a pénzt, inkább gyűjtöttünk önálló ingatlanra. Viszont a közös lakásunk csak az esküvő után 9 hónappal készült el. (23 éve vagyunk együtt.)
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, náluk is az lehet a háttérben, hogy nem akartak egymás szüleihez költözni, de albérletre meg sajnálják a pénzt. Nekem, ami inkább fura, hogy ők esküvő után is külön akarnak ingatlant venni. (A lány lakásra gyűjt, a srác viszont kertes házhoz önerőre).
2021. júl. 7. 13:41
3/4 anonim válasza:
2. Azzal nincs gond, ha mindenkinek van egy tartalék mentsvára, de azért valahol már csak meg kéne kezdeniük a közös életüket együtt.
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!