Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet rendes esküvői cipőt kapni, nem csak olyan ronda hegyeset?
már csomó boltban jártam, átlagban van mondjuk 10-15 féle esküvői cipő és abból mondjuk 1 kivételével mind ilyen fazonú: [link]
ettől a fazontól egyszerűen kiütést kapok, annyira ronda. hegyes, zárt orr, hátul pánt.
hol nézzek még körül, ahol normális cipőkből is van választék? mindenképpen bőrt szeretnék. ilyesmikre gondoltam:
vagy zárt: [link]
vagy szandál: [link]
de igazából bármi jöhet, ami nem az a rémes fazon. a ruhám rövid, így ki fog látszani a cipő, nem mindegy milyen lesz rajtam. előre is köszi a tippeket!
Nekem ez a cipőm volt. Pesten vettem tavaly a West Endben, a Szerafina Cipőboltban. Azért is volt jó, mert a ruhám sem fehér volt, hanem ekrü, így passzolt hozzá.
Amiket belinkeltél (utolsó kettő), gyönyörűszép ! :)
Sajnos nem tudom, hol kapható,talán nézd meg nagyobb plázák (kisebb) cipőboltjaiban!
Mondjuk tényleg, a Leonardoban is szépek vannak.
Szia! :) Nekem a cipőm internetről lett rendelve, utolsó pillanatban, Faith cipőm volt:
ilyesmi, csak fehérben :)
Nagyon jó a súlyelosztása a saroknak, iszonyat kényelmes, és nem hegyes orrú. Nekem meg főleg nem állt volna jól a hegyes, mert közel 42-es lábam van nő létemre :D :S :$
Igaz ez is kicsit hegyes, de mivel van lábfeje, ezért tompítja :)
Amúgy talán a zsibvásáron láttam ilyet :) Az enyémet eladtam jó pénzért.
Amúgy új ára nem vészes, mert 14E, többért láttam már esküvői cipőt.
Szia!
Előttem már írták, hogy ne az esküvői boltban keresd a megfelelő cipőt, és én is ezt tudom tanácsolni. Ha esetleg nincs kedved kimozdulni otthonról:
Még vagy 50 db cipőt linkeltem volna, annyira tetszenek ezek és a hozzá hasonlók. Azt te tudod milyen a ruhád és a kiegészítőid, így ennek megfelelően választasz majd cipőt is. Ez csak néhány ötlet...
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!