Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton lesz az esküvőnk, ma (szerdán) erős pozitívat teszteltem... Esküvő napján beavatni a Vőlegényt?
Figyelt kérdés
Nagy dilemmában vagyok... :D Ha vőlegények lennétek, ti örülnétek ha az esküvő estéjén tudnátok meg a nagy hírt, vagy inkább ma kellene beavatnom őt?
Lehet, hogy aznap kicsit túl sok lenne neki, bár pont ott lennének a háttérben a videósok is és azért nem mindennap időzít ilyen tökéletesen az ember... :D
2021. jún. 23. 16:23
A kérdező szavazást indított:
Szerintem dupla öröm a legjobb, várj szombatig
Élete legszebb napján nem tud ,, ott" lenni, elvonná a figyelmét
Ma este a legjobb, ne várj vele
58 szavazat
1/18 anonim válasza:
Először azt hitten koronavírusra vagy pozitív:D
2/18 anonim válasza:
Biztosan nem, pláne nem az egész násznép előtt.
Vagy most mondanám, vagy majd esküvő után. Én mondjuk inkább előbb, nem vagyok ez a fajta, aki egy ilyen bejelentésből feltétlenül meglepetést szán. Ketten hoztátok össze, ugyanannyi köze van neki is ehhez, mint neked, szóval joga van egyből megtudni - szerintem.
3/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! <3 Igazából semmiképpen sem a násznép előtt gondoltam, maximum messziről a fotósok tudnának róla. Valószínűleg teljesen igazad van, meg én is így is érzem inkább, csak nagyon kíváncsi vagyok, hogy mások ilyen különleges helyzetben hogy döntene. :)
2021. jún. 23. 16:39
4/18 anonim válasza:
Először azt akartam írni, hogy nem tudom a vőlegényed mennyire szereti a meglepetéseket, de én tuti ott mondanám el. Aztán rájöttem, hogy esküvőtől függően nem biztos, hogy lesz annyi időtök kettesben, mivel a vendégekkel lesztek elfoglalva, illetve mindenki izgulni fog, hogy ezt normálisan közölni tudd vele, gondolom a násznéppel a három hónap veszélyei miatt meg még nem szeretnéd tudatni. Szóval szerintem előtte mond el. Sok Boldogságot nektek! :)
5/18 anonim válasza:
Én inkább ma mondanám el mert nem akarnám, hogy az egész család is tudja egyből.
6/18 anonim válasza:
Esküvő előtt mondanám el. És se fotósnak se senki másnak, csak a vőlegénynek.
8/18 anonim válasza:
Én utána mondanám el, nászúton.
9/18 anonim válasza:
Nem az esküvőn mondanám el neki, és a fotós(oka)t sem avatnám be. A legjobb opció a ma este szerintem. Ne haragudj, nem akarok negatívkodni, csak én is fél méterrel a föld felett jártam a szép pozitív tesztem után, aztán rá másfél hétre elvetéltem, és még mindig utálok mindent, ami a boldog időszakra emlékeztet :'(
10/18 anonim válasza:
Basszus, látszik, milyen mostanában a helyzet, először azt hittem, covid :D. Szerintem elmondhatod előtte is, utána is... de ne az esküvőn mondd el, az legyen tényleg az egybekelésetek ünnepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!