Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen esküvőt szervezzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esküvőt szervezzek problémás családi kapcsolatok tekintetében?

Figyelt kérdés

Még nem aktuális, csak szóba jött. Komolyan tervezünk a párommal, együtt is élünk, több éve vagyunk együtt, minden szuper. Beszélgettünk arról, melyikünk hogyan képzeli az esküvőt, ha arra kerül a sor.

Az anyukája "elveszem a pici fiát, és manipulálom" szindrómában szenved irányomba. A többi családtaggal remisül kijövök, de ez nagyon megkeseríti az életemet.

Az én családomban a szüleim elváltak, feszült a hangulat, röpködnek a megjegyzések, nem mellesleg anyukám testvére is kapja az ívet.

Apám és a tesójának a lánya rühellik egymást, na ott már nem kulturáltan röpködnek a beszólások.

Mindig kicsi esküvőt szerettem volna, amíg az egyik régi szobatársam meg nem hívott az övére, és baromi jó volt régi koleszos barátokkal kirúgni a hámból, kikel amúgy nem tartottuk a kapcsolatot.

A családi mizériák miatt viszont gyomorgörcsöm van az egésztől.

Az esküvőmet szeretném szeretetben és derűsen megélni.

Azt meg hogyan csinálhatnám meg, hogy a problémátokat nem hívom meg?:D

Hogyan döntenétek?

2021. jún. 19. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Megtartjátok a 2 tanús esküvőt, utána a barátaitokkal csaptok egy bulit.

Mondjuk a szülőket és a ti testvéreiteket (ha vannak) meg lehet hívni egy ebédre vagy vacsorára, de senki mást.

Ha valamelyik szülő nem tud viselkedni, rá kell szólni és kész!

2021. jún. 19. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
14%
Chat videosat!
2021. jún. 19. 19:40
 3/7 anonim ***** válasza:
27%

Amúgy nekem nincs problémám. :D

Javítom a hibád!

* problémásakat

Amúgy a chat videos válaszom csak poén volt. Joguk van ott lenni a szülőknek és a testvéreknek, az hogy a többiekkel mit kezdesz az már a te egyéni eldöntésed, de ha kihagyjátok őket ebből az örömteli eseményből, akkor utána még fagyosabb lesz a légkör, pláne anyós részéről.

2021. jún. 19. 19:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kis esküvő szép helyen majd buli a haverokkal. Hasonlóan okos család miatt nekem is kéttanús lesz.
2021. jún. 19. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kéttanússal jársz a legjobban. Nálunk volt lagzi, az lett a vége, hogy vérig sértve érezte magát, mert meghívtam az apámat is. Majd fél évig nem állt szóba velem. 🤦
2021. jún. 19. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom két tanúval, és barátokkal valamikor egy buli.
2021. jún. 20. 05:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt többféleképpen lehet kezelni, és mindegyik megoldás esetében megvan arra az esély, hogy nem tetszik.

Ami nekem eszembe jutott:

1. A rendbontókat nem meghívni.

2. A rendbontókkal előre beszélni, hogy "meg vagytom hívva, de ha nem tudtok viselkedni, ki lesztek paterolva", és ott lenne mondjzuk egy haver vagy a helyszínről egy kidobóember.

3. A rendbontókat meghívni, és egymástól baromi messze leültetni, amennyire lehet (ha a szülők között van fasírt, akkor az egy jó megoldás, hogy nincs főasztal nektek meg a szülőknek, hanem máshogy van elrendezve az ültetés... vagy akkor svédasztal ültetés nélkül, és tényleg folyamatosan vegyültök)

4. Kéttanús / pici esküvő, és külön bulik később külön közönséggel

2021. jún. 28. 16:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!