Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyit illik adni esküvőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit illik adni esküvőre egy olyan kollegának akivel nincs közvetlen kapcsolatom csak meghívta az összes kollegáját az esküvőre?

Figyelt kérdés
Vidéki lagzi és az összes kollega egybedobja a pénzt és úgy kapják meg egybe.
2021. jún. 14. 10:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%

20.000 ft + ha a paromat is hivja akkor az o reszet is .

En is megfogom hivni par kollegamat a jovore tartando eskuvonkre es falzsi lagzi lesz a mienk is , kb az ossz koltseg fore levetitve nekunk 26.700 jelen allas szerint, mar nem nagyon tervezunk semmi + hozza es ebben mar minden benne van .

De nincsenek beleszamolva a ruhank arai , a templom diszitese es a 2 auto+ sofor berlese amivel haza tudjak majd vinni a kozelben lakokat .

2021. jún. 14. 14:39
 12/20 anonim ***** válasza:
40%
Egy üres borítékot "Nem nyert" felirattal. Csak ha lehet a nevedet ne írd rá!
2021. jún. 14. 14:42
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
12 Miért ne írja rá a nevét? Aki képes így viselkedni, az ne szégyellje magát!
2021. jún. 14. 14:44
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
11, de gondolom azokat hívod meg aki számít mint ahogy en is tettem, nem pedig olyat akivel nincs kozvetlen kapcsolat.
2021. jún. 14. 15:41
 15/20 anonim ***** válasza:
74%

Nem mennék el olyan ember esküvőjére, akivel nincs közvetlen kapcsolatom. Főleg nem egy falusi, több mint 150 főt (nem tudom, most a Covid miatt mennyi a felső korlát), boldog-boldogtalant, köztük szinte teljesen ismeretleneket összecsődítő parasztlagziba.

Persze, egyértelmű hogy illik adni annyit, ami fedezi a fogyasztásodat (meg azon felül amennyit szíved szerint adnál), de mivel semmit nem jelent neked az ifjú pár, kvázi ismeretlenek, szerintem csak ablakon kidobott pénz, na meg feleslegesen elcseszett idő.

2021. jún. 16. 11:55
 16/20 anonim ***** válasza:
57%

Én simán elmennék,ha jönnek a kollégák is. Attól,hogy nem vagyunk puszi pajtások még lehetünk jó kollégák.Nem beszélve arról,hogy egy ilyen esemény nagyon jó(csapatépítő) hatással lehet a munkatársakra is.

Szerintem 20ezer/fő korrekt összeg.

2021. jún. 18. 08:45
 17/20 A kérdező kommentje:
#16 Elég kemény lenne a 20e/fő a 160e-ftos fizetésemből. 😀
2021. jún. 18. 12:12
 18/20 anonim ***** válasza:
79%

Én is annyit keresek,de egy lagziba simán odaadnám.

Egy jó program is megér ennyit (nekem)

Nyilván nem minden héten fér bele nekem sem ekkora kiadás.

Ha ennyit nem tudnék adni,akkor nem mennék el.

2021. jún. 18. 12:30
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

17 Akkor sajnos nem engedheted meg magadnak, hogy elmenj. Vagyis hát de, de az elég illetlenség lenne, ha nem adsz ennyit. Csak azért írják ezt a válaszolól, mert azt kérdezted mit illik csinálni.

Egyébként ez a lakodalomra menés is nagyjából olyan, mint elmenni egy bálba, ahol vacsora is van. Ha nincs pénz oda illő ruhára, jegyre, fogyasztást kifizetni, akkor be kell látni, hogy nem tudsz elmenni. Akkor sem, ha hívnak.

2021. jún. 18. 13:40
 20/20 anonim ***** válasza:
23%
0-5000 de az 5 ezer már nagyon a max, ha ismerem az illetőt és jóba vagyok vele. Ilyen helyzetben természetesen nem mennék el.
2021. jún. 19. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!