Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szervezi az esküvőt?
Arra lennék kíváncsi hogy a pároknál ebben az esetben hogy oszlik meg a feladat?
Van olyan ahol a menyasszony tervez szervez? És a vőlegény úgymond sodródik az árral?
A mi kapcsolatunkban én vagyok a szervező, az adminisztrácios dolgokat végző személy, a vőlegényem egyszerűen nem bírja ezeket elintézni mert elveszik a tennivalók sorában. Ő ilyen. Másik oldalról pedig vannak neki olyan erősségei amik belőlem hiányoznak.
Nagy valószínűséggel itt a fő szervező én leszek szintén. Arra lennék kíváncsi hogy mások hogy osztották meg a feladatokat? Vagy másoknál is előfordult hogy csak az egyik fél intézkedett többet?
Az esküvőszervező.. főleg ha nagy lakodalom lesz.
Amúgy meg ált a nő.
Nálunk fele fele arányban megyünk és érdeklődünk. Bár a vőlegényem sokkal produktívabb, én egy kicsit lesz ahogy lesz típus vagyok, de mivel ő lelkes rám is rám ragadt a tettvágy.
De ettől függetlenül én ráálltam a meghívók készítésére, de ez is úgy ment, hogy felvázoltam sok ötletet, és együtt alakítottuk ki a végső formát.
Szóval mi mindent közösen átbeszélünk és úgy hozunk döntéseket.
Köszi az infókat. Látom itt is vegyes a dolog :) a hármas válaszoló és párja igen hasonló hozzánk.
Szerintem a mi esetünkben is így fog történni. Jó nagy falatnak érzem de valahogy meglesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!