Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy fogalmazam meg a meghívó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogalmazam meg a meghívó bán a helyszínt?

Figyelt kérdés
Mivel a polgári szertartás az étteremnél lesz ezért pontosan nem tudom hogy fogalmazam meg a meghívóban.
2021. máj. 23. 17:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Muszáj ilyen viccesnek szánt borzadványt írni?
2021. máj. 23. 18:28
 12/15 anonim ***** válasza:
92%

"azon esemény okán, mivel ..."

Ez nyelvtanilag is nagyon gáz és értelmetlen. Ne egessetek magatokat ilyen szöveggel.

2021. máj. 23. 18:29
 13/15 anonim ***** válasza:
69%

Az a mondat nekem is iszonyatosan szúrja a szemem.

Nem szeretem az ilyen viccesnek szánt (amúgy nem az), erőltetett szövegeket.

Elvileg szerelemből házasodtok, nem?

Nekem ez olyan gáz.

2021. máj. 23. 19:03
 14/15 anonim ***** válasza:
92%

Ez a szöveg nagyon gáz így, ne haragudj.

Nyelvtanilag sem ok, meg úgy az egész.

Na meg a helyesírásra is figyeljetek majd, mielőtt nyomdába megy.

Ha mindenképp ennél a stílusnál szeretnétek maradni, szerintem valahogy így alakítsátok át:

"Kedves rokonok, barátok!

Maradék eszünket is elveszítve úgy döntöttünk, hogy összekötve életünket, örökre megbilincseljük egymást.

Ennek örömére szeretettel meghívunk Téged és kedves családodat a 2021. augusztus hó 21. napján 16 órától tartandó polgári esküvőnkre, majd az azt követő vacsorára.

Házasságkötésünk helyszíne az Xy vendéglő lesz (Budapest, Xy u.)

Köszönjük, hogy osztoztok örömünkben és velünk együtt ünnepeltek."

Szoval valahogy így..

2021. máj. 23. 23:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is inkább gáz a szöveg, mint aranyos vagy vicces. Ha ilyen meghívót kapnék, nagyon kínosan érezném magam, és próbálnék rajta nevetni, hogy ne bántsam meg a párt, de szerintem jobb az ilyet elkerülni...

A kérdésre a válasz: "Szeretettel várunk 16:00-ra az XY étteremben megrendezésre kerülő polgári esküvőnkre és a helyszínen tartandó vacsorára."

Ezen mi olyan bonyolult? :D

2021. jún. 20. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!