Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki régi BMW menyasszonyi autónak?
Figyelt kérdés
Hello! Van egy régi piros BMW-k, (kb. 15 ??) éves. Sajnos a típusát nem tudom (nőből vagyok :)). Ciki menyasszonyi autónak? Mi nagyon szeretjük, de anyósom szerint égő, mert "olcsó" és inkább menjünk az Ő Mitsu-jukkal vagy kérjünk kölcsön valakitől. Szerintetek?2010. aug. 23. 13:25
1/21 A kérdező kommentje:
2010. aug. 23. 13:27
2/21 A kérdező kommentje:
Előre is köszönjük a válaszokat!
2010. aug. 23. 13:28
3/21 anonim válasza:
Hát ha ennyire jó állapotban van mint a képen, akkor tutiszáz hogy ezt választanám....De ha pl. rozsásodik vagy behorpadt, "elhasznált", akkor nem.
4/21 anonim válasza:
szerintem nem ciki egyáltalán. Főleg, ha ti szeretitek, akkor meg pláne kit érdekel, hogy a násznépnek bejön-e az imádott autó. Ilyenkor mondom, hogy mindenki tehet egy szivességet :D
5/21 anonim válasza:
mért lenne ciki? sztem rohadtul nem ez számít.. csak dobjatok rá valami szép virágdíszt.. :) sok boldogságot!:)
6/21 anonim válasza:
Szerintem nem számit hogy milyen a kocsi nekem szimpatikus semmi bajom. Tesóm az esküvőjére fehér suzukival ment és az eleje szépen fel volt diszitve :)
7/21 anonim válasza:
Ha van olyan rokon/ismerős a listádon, aki szerinted a kocsi márkáját nézné, illetve abba kötne bele, azt gyorsan húzd le, aztán jónapot.! :)
Egyébként szép kocsi!
8/21 anonim válasza:
Szerintem tök jó! Anyósod a micsu akármijével mehet amerre akar, nekünk a 15 éves fehér Mercédeszünk volt esküvői kocsi tőlünk kölcsönkérték és gyönyörű volt! (persze jó állapotban van, szépen lemosták stb.) Az új micsu akármi csodák, meg sehol nem voltak mellette!
9/21 anonim válasza:
Ha oylan jó mint a képen, akkor ne is gondolkodj ezen :D
10/21 anonim válasza:
qurvára nem számít az autó :S akinek nem tetszik az rakjon alád mást . Nagyon ferde lélekre vall, ha valakinek számít az autó milyensége.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!